Το έσωσε στο τέλος ο Αίας

<<Γκέλα>> για τον Αίαντα, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος με την Σκιάθο, πέφτοντας έτσι στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΚΟΛ Η ΣΚΙΑΘΟΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε όσο πιο ιδανικά γινόταν για τη Σκιάθο, καθώς ευτύχησε να σκοράρει στο 15ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης με δυνατό σουτ του Ντ. Πρίφτι έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 15′ ο Πλαβός επιχείρησε να απειλήσει με σουτ, το οποίο πέρασε εκτός, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Χισάι επιχείρησε να κρεμάσει το Χαλάτση από τα 40 μέτρα αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας. Στο 35′ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Αίαντα, όταν ο Γ.Ξηροκώστας σούταρε, ο αμυντικός της Σκιάθου έδιωξε πάνω στη γραμμή, ενώ στην απόκρουση ο Αραπίτσας δε κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με το 0-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Επιθετικός μονόλογος για τον Αίαντα στην επανάληψη, που έψαχνε ένα γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι, ενώ η Σκιάθος οπισθοχώρησε και αποδείχτηκε καλά διαβασμένη. Στο 67′ ο Γκάμπας από κοντά σούταρε με τον Παπάρα να αποκρούει.

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΣΥΝΗΘΗΣ ΥΠΟΠΤΟΣ 

Στο 85′, ο συνήθης ύποπτος Γιάννης Αραπίτσας έγινε αποδέκτης της μπαλιάς του Πλαβού, επιχείρησε να πλασάρει και έτσι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση. Παρά τη προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Σιαμέτη να ανατρέψει το παιχνίδι, ο Παπάρας έκανε σημαντικές αποκρούσεις και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και ήταν το τελικό σκορ.

ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Χαλάτσης, Χουλιαράς (60’ Γκάμπας), Κ. Κατσαβριάς (71’ Κωστούλας), Πλαβός, Χριστέλος, Χειλάς, Δημητρίου, Αραπίτσας, Θ. Κατσαβριάς, Ευθ. Ξηροκώστας (83’ Μπούρας), Γ. Ξηροκώστας.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τάσος, Αλ. Τζελάι, Τσικούνας, Μπρέγκου, Βεργίνης, Γαζέτης (85’ Πρόκο), Μανωλιός (79’ Ντάμτσιος), Χισάι, Πρίφτι (89’ Φερετζέλης), Χρ. Τζελάι (56’ Αλί).

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top