Πήρε αυτό που ήθελε η Ακρόπολη – δήλωσε παραίτηση ο Βλαχόπουλος

Κέρδισε με 2-5 η Ακρόπολη στο βροχερό Βοηθητικό του ΕΑΚ, παρά τη δυσκολία που του έβαλε ο Ιάσονας. Επίσης, ο Θανάσης Βλαχόπουλος μετά την αναμέτρηση δήλωσε τη παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Περεντίδης άνοιξε το σκορ για τον Ιάσονα κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 10′ ο Φουρκιώτης απάντησε με πλασέ κάνοντας το 1-1, ενώ στο 25′ ο Άλμπα έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ την ομάδα της Άλλης Μεριάς. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Αξιώτης με κεφαλιά ισοφάρισε ξανά για την Ακρόπολη με το 2-2 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

Καλύτερα μπηκε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Σέσκλου και στο 60′ κατάφερε να περάσει για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με τέρμα που πέτυχε ο Μητρομάρας. Στο 72′ ο Κουκουτσέλος άφησε τον Ιάσονα με παίκτη λιγότερο, ενώ στο 75′ ο Τσεκούρας σημείωσε το 2-4. Στις καθυστερήσεις ο Φουρκιώτης, πήρε το ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ 2-5.

ΙΑΣΩΝ: Μουράβα, Γούσιας, Σιδέρης (26’ Παρασκευάς), Στοιβαχτής (65’ Χριστογιαννούλας), Κοτσαλής, Κουζιώκας, Κουτσώνας, Παναγιωτάκης, Κουκουτσέλος, Άλμπα, Περεντίδης (75’ Παλαιορούτης).
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Στούκας, Ζάγκας, Σπ. Δ. Γκάγκας, Κοντογιάννης (46’ Φώτου), Σπ. Κ. Γκάγκας, Παγώνης, Αξιώτης, Τσεκούρας, Μόσιος, Μητρομάρας (75’ Τσουκάλης), Φουρκιώτης.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top