Κόλλησαν στο 0-0 Πρωτεσίλαος και Σαρακηνός

Λευκή ισοπαλία είχαμε στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Πρωτεσίλαο και Σαρακηνό, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό. Άλλη μια φορά ο Πρωτεσίλαος δυσκόλεψε τον αντίπαλό του στην έδρα του, και έμεινε ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς ήττα. Από την άλλη πλευρά, ο Σαρακηνός παρέμεινε χωρίς ήττα για 11η αγωνιστική, ενώ συνεχίζει να φιγουράρει στη πρώτη θέση μόνος του.

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ 

Ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές στο παιχνίδι, καθώς στο πρώτο μέρος υπήρξε μόνο ένα σουτ του Παπαϊωάννου που εξουδετέρωσε ο Ν. Φλίγκος, ενώ στον αντίποδα ο Κώστας Φλίγκος εκτέλεσε φάουλ με τον <<τυπικά>> τερματοφύλακα Θ. Κόρκο να αποκρούει. Ο τελευταίος αντικατέστησε τον Βουραζέρη που συγκρούστηκε με τον Χασιώτη στο 30′ μένοντας στο έδαφος για 15 λεπτά.

Στην επανάληψη, οι καλές ευκαιρίες έγινα ακόμη λιγότερες, με το Σαρακηνό να απειλεί μόνο με το Μαστακούλη όταν τελείωσε μόνος του τη φάση. Στο 71′ ο Νικογιάννης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 87′ ο Λάμπρου εκτέλεσε φάουλ με τον Φλίγκο να διώχνει το κίνδυνο.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Βουραζέρης (30’ λ.τρ. Θ. Κόρκος), Χασιώτης (30’ λ.τρ. Καλέμι, 72’ λ.τρ. Βέτσικας), Λάμπος, Λεϊμονής, Σιαμανίκος, Σούδης, Νικογιάννης, Παπαϊωάννου, Βαλωτής, Λάμπρου, Δημητρίου (85’ Κλίντον).
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Ν. Φλίγκος, Γιοβάνης (75’ Παλαμιώτης), Σουάρες (75’ Αντωνίου), Γιαμαλής, Μοράλες, Χάνος, Μαυρίδης (70’ Κωνσταντάκος), Καλαμάτας, Κ. Φλίγκος, Τζίκας (46’ Μαστακούλης), Τσιουρής.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top