Συνέχισε ακάθεκτη και αήττητη στην έδρα της η Δήμητρα

Τις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα συνέχισε η Δήμητρα, η οποία κέρδισε 4-0 την ΑΕ 2002 και παρέμεινε σε απόσταση πνοής από τη κορυφή της βαθμολογίας.

ΠΑΤΗΣΕ ΓΚΑΖΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ

Το συγκρότημα του Μιχάλη Ανδρωνά μπήκε καλά στο παιχνίδι και με πατημένο το γκάζι άνοιξε το σκορ στο 27′ όταν ο Τσιάτσιος έκανε ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Βούλγαρη για το 0-1. Στο 43′ ο Καρράς βρέθηκε πλάγια όπου σέντραρε εξαιρετικά στον Αραπίτσα, με τον δεύτερο να κάνει ιδανική κεφαλιά για να κάνει το 2-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΜΠΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ – ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

Συνέχισε και στο δεύτερο μέρος το γρήγορο και επιθετικό της ρυθμό η Δήμητρα, ενώ στο 65′ ευτύχισε να σκοράρει και τρίτο τέρμα και να <<σφραγίσει>> τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο Βούλγαρης σούταρε δυνατά με τον Μητράκο να μη καταφέρνει να αποσοβήσει το κίνδυνο και έτσι έγινε το 3-0 για τους <<πράσινους>>. Λίγα λεπτά αργότερα, ο έμπειρος Κοντοβάς, κέρδισε πέναλτι, τη διαδικασία ανέλαβε ο ίδιος, ευστοχώντας και κάνοντας το 4-0 που παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Τσιλίγκος, Καρράς, Μπιρμπίλης, Τσιάτσιος (72’ Μπασαγιάννης), Στεφανής, Θωμαΐδης (62’ Χονδρογιάννης), Κοντοβάς, Βούλγαρης (66’ Στεργίου), Παπαδόπουλος, Αραπίτσας, Κλουκουτάρας (55’ Κατής).
Α.Ε. 2002: Μητράκος, Βεργοζήσης, Ε. Γαλάνης, Βέργος (46’ Τερλεξής), Σταθόπουλος, Κόρδας, Παρίσης, Καλαϊτζίδης, Μ. Γαλάνης, Κωστούλας, Μαλλιαρός.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top