Επέστρεψε στις νίκες ο Σαρακηνός που κέρδισε το Πύρασο

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Σαρακηνός, καθώς πέρασε με 0-1 από την έδρα του Πυράσου, παραμένοντας στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, και σε συνδυασμό με τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με το Τοξότη, η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη χρειαζόταν τη νίκη τόσο για το βαθμολογικό, όσο και για το ψυχολογικό κομμάτι.

Ο Σαρακηνός ήταν αυτός που είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων, του έλειπε όμως η τελική προσπάθεια που θα τον έφερνε κοντά σε κάποιο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε κοντά στο γκολ όμως προσπάθεια του Γιαμαλή σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ

Φτάνοντας στο 70′ και με το σκορ να παραμένει στο 0-0, ο νεαποκτηθέντας Θαλασσινός έβγαλε μπαλιά στον Πατσή, με τον δεύτερο να γυρίζει τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, εκεί όπου περίμενε ο Κωνσταντάκος για να πλασάρει ιδανικά και να κάνει το 0-1 για την ομάδα του Σαρακηνού.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Μάνος, Αναστασίου, Μπαράκου, Τσέργας, Αποστόλου, Σταντσούρης, Δ. Καραδήμας (65’ Ρεφουγιάτι), Γ. Τσάμης, Ζιώγας, Καλέμι (55’ Κερατίδης), Κικίδης (75’ Χ. Μπούτλας).
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Πατσής, Γιοβάνης, Γιαμαλής, Μοράλες, Χάνος, Μαστακούλης (60’ Κωνσταντάκος), Μαυρίδης, Αντωνίου (65’ Θαλασσινός), Τζίκας (90’ Λαμπρινίδης), Σουμά (60’ Παλαμιώτης).

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top