Πήρε αυτό που ήθελε η Αγία Άννα, κέρδισε με 1-0 τη Σκιάθο

Πήρε αυτό που ήθελε η ομάδα της Αγίας Άννας και ξεπέρασε το εμπόδιο της αξιόμαχης Σκιάθου με 1-0.

ΣΚΟΡΑΡΕ ΝΩΡΙΣ

Το σκορ άνοιξε για την Αγία Άννα στο 12′ ο Τζοβάρας, όταν ο Ματθαίου επιχείρησε σουτ έξω από τη περιοχή με το Παπάρα να αποκρούει και να στρώνει τη μπάλα στο Τζοβάρα που πλάσαρε από κοντά στα δίχτυα για το 1-0.

ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ Η ΣΚΙΑΘΟΣ

Η Αγία Άννα είχε τη κατοχή είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά τις πιο επικίνδυνες ευκαιρίες είχε η Σκιάθος η οποία σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι της εστίας του Αιντίνι. Πιο συγκεκριμένα, στο 75′ ο Βεργίνης επιχείρησε μακρινό σουτ, βλέποντας τη προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι, ενώ στο 93′ ο Γαζέτης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση επιχειρώντας το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει για αρχή στο δοκάρι και στη συνέχεια να κυλάει πάνω στη γραμμή μέχρι τη στιγμή που μπλόκαρε ο Αιντίνι, σφραγίζοντας έτσι τη νίκη της ομάδας του.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Χατζητρακόσιας, Δημολιός (65’ Καλαμίδας), Μπασδάνης, Ζαρίφης, Κολυμήτρας, Σ. Τσιουρέλης, Ματθαίου, Σέττος, Νασιακόπουλος (40’ Σφάκας), Τζοβάρας (46’ Τσουκάλης, 80’ λ.τρ. Βέργος).
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Α. Τζελάι, Τσιτούνας, Τουρναβίτης, Μπρέγκου, Κουτσογιάννης (80’ Κυπαρισσός), Γαζέτης, Βεργίνης, Νικολαΐδης (85’ Πρόκο), Τάσσος, Μανωλιός (56’ Αλί).

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top