Με 0-1 έμεινε στο στόχο του ο Αίας

Σημαντικό διπλό πέτυχε ο Αίας με το εύθραυστο 0-1 χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Γιάννης Αραπίτσας.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΚΟΡΑΡΕ

Δύο σημαντικές χαμένες ευκαιρίες είχε ο Αίας που μπήκε καλά, με τον Αραπίτσα να μη μπορεί να σκοράρει στο 3′ και στο 15′. Είκοσι λεπτά αργότερα ο Κατσαβριάς αστόχησε με κεφαλιά από κοντά, ενώ στο 40 η Δάφνη ζήτησε πέναλτι που δε δόθηκε, με το 0-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη με το καλημέρα ο Αίας σκόραρε αλλά οι παίκτες του Αίαντα είδαν το σημαιάκι του επόπτη σηκωμένο και το γκολ ακυρώθηκε. Στο 51′ ο Χειλάς σούταρε βλέποντας τη μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από την εστία, ενώ λίγα λεπτά αργότερα το σουτ που επιχείρησε είχε την ίδια κατάληξη. Φτάνοντας στο 66′ ο Μπιρτσάι (ενσωματώθηκε μετά από καιρό με την ομάδα) σέντραρε από τα πλάγια, με τον Αραπίτσα να προλαβαίνει τον Αβδελά και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Τσάμης σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε εκτός.

ΔΑΦΝΗ: Αβδελάς, Λιόλιος, Τσέλος, Φιλοσόγλου (30’ λ.τρ. Τσάμης), Λούκας, Τσορμπαντζής (80’ Τσιαχτάνης), Ρουσσάς (60’ Περπερίδης), Κακάλιας, Τσιγαρίδας, Μαρέδης (82’ Γεωργάκης), Σιαμέτης.
ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Χαλάτσης, Μιχόπουλος (69′ Γ. Ξηροκώστας), Μακανίκας, Σιαμουρδάνης (80′ Παπανικολόπουλος), Πλαβός, Μπιρτσάι (77′ Γκάμπας), Χριστέλος, Δημητρίου, Αραπίτσας, Θ. Κατσαβριάς, Ευθ. Ξηροκώστας (46′ Χειλάς).

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΜΠΙΡΤΣΑΙ – ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΣΙΣΤ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Σημαντική είναι η επιστροφή του Μπιρτσάι στο στρατόπεδο του Αίαντα, με τον έμπειρο μέσο να ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις με τη ποιότητα που διαθέτει, σε συνδυασμό με το ταλέντο του Γιώργου Δημητρίου, που κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσουν το δίδυμο της ομάδας στη μεσαία γραμμή.

Από την άλλη μεριά, ο 20χρονος Δημητρίου, έχει μοιράσει μέχρι τώρα 5 ασίστ, ενώ αποτελεί ένα βασικό γρανάζι για το Γιάννη Σιαμέτη στο χώρο του κέντρου χάρη στις πολύ καλές τροφοδοτήσεις του, όπως επίσης και με τα πολλά τρεξίματα που βγάζει σε κάθε αγώνα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top