Ο Διαγόρας το ντέρμπι 2-1 το Θησέα

Σπουδαίο τρίποντο κατάφερε να πάρει ο Διαγόρας σήμερα στο τοπικό ντέρμπι με τον Θησέα, με ανατροπή και παίκτη λιγότερο κερδίζοντας 2-1.

Ο Διαγόρας ξεκίνησε με τη κατοχή της μπάλας το πρώτο τέταρτο θέλοντας να βρει δρόμο προς την αντίπαλη εστία, όμως ο Θησέας ήταν αυτός που μπήκε μπροστά στο σκορ στο 23’ με σκόρερ τον Βλάχο μετά από μια προβολή · σουτ που επιχείρησε ο ψηλός επιθετικός για το 0-1.

Στο 27’ ο Βουρδακης προσπάθησε να απειλήσει αλλά η μπάλα βρήκε σε σώματα και πέρασε εκτός.

Στο 36’ ο Κυριτσης πέρασε από τα πλαγιά αρκετούς αντιπάλους και μετά από όμορφη ενέργεια έβγαλε τη σέντρα για τον Μπλέντι, με τον δεύτερο να στέλνει τη μπαλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Διαγόρας λίγα λεπτά αργότερα, στο 39’ λόγο έλειψε να ανατρέψει το σκορ καθώς σουτ του Αλεξιου σταμάτησε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο Κυριτσης στο 59’ σούταρε αλλά ο Κεφαλάς είπε το «όχι».  Στο 70’ ο Αναστασίου άφησε το Διαγορα με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ενώ εκεί που ο κόσμος νόμιζε ότι ο Θησέας θα πιέσει με το αριθμητικό πλεονέκτημα, έγινε κάτι το αντίθετο. Ο Διαγόρας ανέβηκε ψηλά, ενώ στο 86’ δυο σουτ έδιωξε με υπερένταση ο Κεφαλας.

Στο 89’ ο Κουβελάς που μπήκε σαν αλλαγή νωρίτερα, έγινε αποδέκτης της πασάς του Κυριτση, για να στείλει με όμορφο πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 που πανηγυρίστηκε έξαλλα.

Μετά από αυτό το τρίποντο ο Διαγόρας παρέμεινε στη κορυφή της βαθμολογίας και συνεχίζει να ελπίζει στο στόχο που είναι πλέον η πρώτη θέση.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top