Ιστορική νίκη για τη Δήμητρα με 1-0

Ιστορική νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα η Δήμητρα, κερδίζοντας με 1-0 την Αταλάντη φτάνοντας τους 5 βαθμούς. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας στην ιστορία της στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι πράσινοι μπήκαν αποφασισμένοι για να διεκδικήσουν τη νίκη και μέσα στο πρώτο τέταρτο είχαμε σωρό ευκαιριών.

Στο 5’ ο Κρανας σούταρε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να ελέγχει, ενώ στο 8’ ο Δημητρίου σούταρε, στην απόκρουση ο Τζοβάρας δε μπόρεσε να κερδίσει τον τερματοφύλακα της Αταλάντης. Στο 10’ ο Φαράντος σέντραρε από τα πλαγια με τον Τζοβάρα να πιάνει τη κεφαλιά και να περνάει λίγο αουτ.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Τζοβάρας έκανε το σουτ με τη μπαλα να στρώνεται στο Φουρκιώτη αλλά να στέλνει αδύναμα τη μπαλα αουτ.
Φτάνοντας στο 21’ ο Κρανας με τρομερό σουτ από τα πλαγιά αριστερά έστειλε τη μπαλα στη γωνία της εστίας της Αταλάντης για να κάνει το 1-0 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια.

Στο 40’ ο Βουλγαρης από τα 25-30 μέτρα περίπου με δυνατό σουτ τράνταξε το δοκάρι, και στη συνέχεια της φάσης ο Τζοβάρας νικήθηκε από τον αντίπαλο πορτιερο.

Στην επανάληψη του αγώνα, η Δήμητρα είχε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα το οποίο και έκανε πολύ σωστά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα παρά μόνο σε κάποιες περιπτώσεις με μακρινά σουτ που έλεγχε ο Σταυράκης.

Ετσι, οι πράσινοι πανηγύρισαν τη πρώτη τους νίκη στη Γ’ Εθνική, ενώ πλέον ελπίζουν στο στόχο της παραμονής.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top