Δήμητρα: Ο διαβασμένος Ανδρωνάς και οι παθιασμένοι παίκτες φέραν τη νίκη

Όπως αναφέραμε χτες Κυριακή, η Δήμητρα χαμογέλασε, πανηγύρισε, νίκησε και πήρε ιστορική νίκη, όντας η πρώτη νίκη στη Γ’ Εθνική κατηγορία στην ιστορία της ομάδας. Η Δήμητρα ήταν αποφασισμένοι για την νίκη χτες, είδε το ματς σαν ένα πρόωρο τελικό, όπως έπρεπε να το κοιτάξει και δεν έδωσε πολλά δικαιώματα στον αντίπαλο, με το τελικό 1-0 να μην αντικατροπτίζει και τα όσα είδαμε να γίνονται στο Γήπεδο Ευξεινούπολης.

Οι πράσινοι στην αναμέτρηση με την Αταλάντη έβγαλαν πάθος, αποφασιστηκότητα και θέληση για το τρίποντο και στο πρώτο εικοσάλεπτο είχανε περισσότερες από τέσσερις κλασικές και μεγάλες ευκαιρίες, μέχρι και το γκολ του Κρανά στο 21′ που έδωσε το πράσινο φως και το δρόμο για το τρίποντο.

Να έρθουμε όμως, στο ένα από τα σημεία και τους λόγους της χτεσινής νίκης, που ακούει στο όνομα Μιχάλης Ανδρωνάς. Ο φιλόδοξος και όπως βλέπουμε τα τελευταία χρόνια ταλαντούχος στη προπονητική, τεχνικός της Δήμητρας, αποδείχθηκε πολύ διαβασμένος και σωστός στο παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσει η ομάδα του πάση θυσία για να ελπίζει στη παραμονή.

Πώς παρέταξε την ομάδα

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς ξεκίνησε την ομάδα με διάταξη 4-2-3-1, με την είσοδο του νεαποκτηθέντα Τζοβάρα στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Άγγελος Σταυράκης, ενώ η τετράδα της άμυνας, που έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση ήταν, ο Καρράς στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Φαράντος στο δεξιό, ενώ η δυάδα των στόπερ ήταν οι Στεφανής και Τσιάτσιος. Αμυντικό χαφ ξεκίνησε ο αρχηγός Πέτρος Θωμαίδης, ενώ τον πλαισίωνε δίπλα του ο πολύ ενεργητικός Δημητρίου σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο θα λέγαμε. Στα αριστερά της επίθεσης αγωνίστηκε ο σκόρερ Κρανάς, στα δεξιά ο Βούλγαρης, ενώ ο νεαρός Φουρκιώτης σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τζοβάρα.

Εκρηκτικό ξεκίνημα με πολλές ευκαιρίες με Φουρκιώτη, Κρανά, Τζοβάρα και Δημητρίου, μέχρι το γκολ που ήρθε στο 21′.

Ο τεχνικός των πρασίνων, δεν έμεινε στο πολύ καλό διάβασμα του πρώτου ημιχρόνου, καθώς έκανε σωστές διορθωτικές κινήσεις στην επανάληψη και έτσι το υπέρ τους 1-0 έμεινε μέχρι τη λήξη.

Οι αλλαγές

Στο 60′, στη θέση του Νίκου Βούλγαρη που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ενώ κόντεψε να σπάσει το δοκάρι και πέρασε στο παιχνίδι τον Σκοπιανό φορ Σαβολι, ενώ τράβηξε το Φουκιώτη στα δεξιά για να δώσει και βοήθειες στον Φαράντο στο ανασταλτικό κομμάτι. Λίγα λεπτά αργότερα, διπλή αλλαγή για τη Δήμητρα που έβγαλε εκτός τον σκόρερ Κρανά και το κουρασμένο Τζοβάρα, που έκανε πολύ δυνατό ξεκίνημα, ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις φάσεις και το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ, ενώ πέρασε στη θέση τους, το επίσης νέο απόκτημα Καραγεώργο, μαζί με τον Χ. Κλουκουτάρα, έτσι ώστε να δώσει μια φρεσκάδα στην επίθεση, ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που δοθεί ευκαιρία, να καθαρίσουν το παιχνίδι. Τέλος, στο 88′ πέρασε τον Στεργίοπουλο στο παιχνίδι, στη θέση του Φουρκιώτη, παίζοντας με πέντε στην άμυνα και σύστημα 5-4-1, για να θωρακίσει τα μετ’ όπισθεν.

Οι επόμενοι τελικοί 

Η Δήμητρα θα δώσει το εξ αναβολής παιχνίδι με αντίπαλο τον Αμβρυσσέα στην έδρα της, την επόμενη Τετάρτη, ενώ μετά θα δώσει τις εξής αναμετρήσεις:

8η αγωνιστική (9/5/2021): Ηρακλής Ψαχνών – Δήμητρα

9η αγωνιστική (16/5/2021) Δήμητρα – Αλμυρός

10η αγωνιστική (23/5/2021) Οπούντιος – Δήμητρα 0-3 α.α.

11η αγωνιστική (6/6/2021) Δήμητρα – ΑΟΝ Αρτάκης

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top