Ολοκληρώθηκε η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας για τον ΓΣ Αλμυρού

Τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας ολοκλήρωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού, με τον Αλέξανδρο Κούρτογλου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας ήταν αυτή της μεταβατικής περιόδου καθώς οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν μετά από μακροχρόνια διακοπή λόγω της πανδημίας. Η δεύτερη εβδομάδα η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα ήταν αφιερωμένη και βασισμένη στη βασική αντοχή και στο αθλητικό κομμάτι, ενώ σήμερα η ομάδα ακολούθησε πρωινή προπόνηση. Υπήρχε προγραμματισμένο φιλικό με την ομάδα του Σαρακηνού αλλά καθώς ακυρώθηκε η ομάδα συνέχισε τις προπονήσεις ενώ αύριο έχει ρεπό στους παίκτες του συλλόγου. Από Δευτέρα, η ομάδα επιστρέφει κανονικά στις προπονήσεις, ενώ θα ξεκινήσουν και οι διπλές προπονήσεις, καθώς όλοι οι παίκτες είναι υγιής και ετοιμοπόλεμοι.

Την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το Localsports.gr , θα υπάρξουν και άλλες επίσημες μεταγραφές συμπληρώνοντας τα κενά του ρόστερ, αφήνοντας κάποιες ελάχιστες κενές θέσεις, οι οποίες θα καλυφθούν με σημαντικές και ιδιαίτερες περιπτώσεις παικτών. Ο τεχνικός της ομάδας, σε επικοινωνία που είχε με το Localsports.gr δήλωσε πως είναι αρκετά ευχαριστημένος από το σύνολο, καθώς είχε πολύ καιρό να δει τόση όρεξη και τέτοιο ρυθμό σε καιρούς προετοιμασίας, από έμπειρους και νέους ποδοσφαιριστές. <<Πιστεύω πολύ στο ρόστερ και στο project του συλλόγου. Ο Αλμυρός είναι μεγάλος σύλλογος και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα σε αυτή την κατηγορία. Επιβάλλεται να πρωταγωνιστήσει>> συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Κούρτογλου που θα είναι ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου για δεύτερη χρονιά.

Τέλος το πρόγραμμα φιλικών της ομάδας είναι το εξής:

14/ 8 με Αίαντα Σούρπης

22/8 με Αγία Άννα

26/8 με Κ20 ΑΕΛ

6/9 με Αναγέννηση Καρδίτσας

9/9 με Κ20 Απόλλων Λάρισας

12/9 με Θησέα Αγριάς

ενώ στις 29/8 υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία για ακόμη ένα φιλικό.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top