Με αισιοδοξία και αναμονή συνεχίζει η Μακρινίτσα

Συνεχίζει τη προετοιμασία η ομάδα της Μακρινίτσας, με αρκετή αισιοδοξία, αλλά αγωνία και αναμονή για τις τελευταίες εξελίξεις, σε σχέση με το ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα χρονιά.

Ο Κώστας Ρέππος έχει στο μεγαλύτερο ποσοστό των προπονήσεων μεγάλο αριθμό συμμετοχών, διευκολύνοντας έτσι το έργο του σε αυτή τη μεταβατική περίοδο των ομάδων να προετοιμαστούν για τη νέα χρονιά. Η ομάδα έχει πλέον μεγαλύτερη διάθεση, όρεξη, καθώς και κίνητρο καθώς πολλά σενάρια την φέρνουν να αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε επικοινωνία του Localsports.gr με τον προπονητή της ομάδας Κώστα Ρέππο, ο coach επισήμανε πως υπάρχει μεγάλη όρεξη από τους παίκτες, ενώ προς το τέλος του μήνα θα έχει στη διάθεσή του ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι φοιτητές και θα επιστρέψουν στο Βόλο και στις προπονήσεις της ομάδας.

Όσο αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, υπάρχουν ήδη κάποιες κλεισμένες προφορικές συμφωνίες με ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές, συνεχίζοντας με το ίδιο πλάνο και τη στήριξη σε νέους παίκτες με όρεξη που έχουν δίψα για διάκριση.

Τέλος, η ομάδα της Μακρινίτσας έχουν ήδη ολοκληρώσει το πρόγραμμα φιλικών, με το πρώτο να είναι προγραμματισμένο για σήμερα το απόγευμα με αντίπαλο την Αγία Άννα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σήμερα 8/8 Αγία Άννα

13 Αυγούστου Αγία Παρασκευή

19 Αυγούστου Αστέρα Ριζομύλου

23 Αυγούστου Αγχίαλος

26 Αυγούστου Πηλεας

29 Αυγούστου Σαρακηνος

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top