Με διπλές προπονήσεις συνεχίζει η Δήμητρα τη προετοιμασία της

Με διπλές προπονήσεις συνέχισε τη προετοιμασία της η Δήμητρα αυτή την εβδομάδα στο γήπεδο της, ετοιμάζοντας για τη νέα χρονιά που θα την βρει στην Γ’ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς έβαλε διπλές προπονήσεις στην ομάδα του αυτή την εβδομάδα, όπως επίσης έχει προγραμματίσει και για την επόμενη, όταν οι παίκτες επιστρέψουν από το αυριανό ρεπό που έχει δοθεί.

Σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, οι πρωινές προπονήσεις αφιερώθηκαν στη φυσική κατάσταση των παικτών, καθώς θα είναι βασικός παράγοντας την νέα χρονιά μετά την μεγάλη διακοπή που υπήρχε, ενώ οι απογευματινές προπονήσεις είναι βασισμένες στη τακτική της ομάδας. Τα φιλικά της ομάδας, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, ενώ το πρώτο είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή.

Όσο αφορά το μεταγραφικό κομμάτι του συλλόγου, η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον νεαρό επιθετικό Νίκο Παγώνη, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Ακρόπολη, ενώ ο συγκεκριμένος παίκτης προπονείται κανονικά με τους <<πράσινους>>, ενώ η Δήμητρα κινείται για ακόμη δύο ποδοσφαιριστές, για να ολοκληρώσει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Ο πρώτος παίκτης, θα αγωνίζεται στις πτέρυγες της επίθεσης αλλά και πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, ενώ ο άλλος ως κεντρικός αμυντικός.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top