Όσα έγιναν στην Α’ κατηγορία

Η ομάδα της Δήμητρας ήταν η κερδισμένη της αγωνιστικής καθώς μετά το εύκολο πέρασμα από την Αγχίαλο με νίκη επί του τοπικού Πυράσου, συνδυάστηκε με την ισοπαλία ανάμεσα σε Ρήγα και Αίαντα και έτσι <<φιγουράρει>> στη κορυφή της βαθμολογίας. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά όσα έγιναν:

Αγία Άννα – Σαρακηνός 0-1

Σημαντικό διπλό πέτυχε ο Σαρακηνός ο οποίος επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Ακρόπολη, κερδίζοντας την Αγία Άννα με 0-1. Στο 16′ ο Θαλασσινός κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζίκας στην οποία ευστόχησε και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 75′ ο Βέργος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για αυτή την απόφαση. Λίγα λεπτά αργότερα ο Πατσής σημάδεψε από μακρυά το δοκάρι, ενώ ο Αιντίνι έδιωξε προσπάθεια του Αλχασάν. Στο 85′ ο Χατζητρακόσιας εκτέλεσε φάουλ και είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, ενώ λίγο αργότερα ο Σέττος ζήτησε πέναλτι που δε δόθηκε. Τέλος, λίγο πριν τη λήξη ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αλχασάν ολοκληρώνοντας τον αγώνα και οι δυο ομάδες με δέκα παίκτες.

Πύρασος – Δήμητρα 0-4

Εύκολο πέρασμα είχε η Δήμητρα από την Αγχίαλο που κέρδισε με 0-4 το Πύρασο. Στο 7′ ο Κοντοβάς άνοιξε το σκορ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κρανά. Στο δεύτερο μέρος ο Κρανάς εκτέλεσε ακόμη ένα κόρνερ με τον Κοντοβά να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό τέρμα και να κάνει το 0-2 για τους <<πράσινους>>. Στο 63′ ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι και έκανε το 0-3, για να διαμορφώσει στο 70′ το τελικό 0-4 ο Θωμαίδης με κεφαλιά. Τέλος, ο Κοντοβάς είδε δύο φορές τις προσπάθειές του να σταματάνε στο δοκάρι.

ΑΕ 2002 – Ακρόπολη 1-0

Ένα γκολ χώρισε τις δύο ομάδες στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την ομάδα των Καλών Νερών να παίρνει μια νίκη που τις έδωσε μια μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα. Στο 78′ ο Βέρντοβα έγινε αποδέκτης της πάσας του Στουμποβίκου, επιχείρησε ένα σουτ το οποίο έστειλε στο απέναντι “παραθυράκι” του Στούκα για το 1-0, το οποίο αποδείχτηκε αρκετό για να χωρίσει τις δύο ομάδες.

Αγία Παρασκευή – Δάφνη 0-2

Ένα διπλό τεράστιας σημασίας πήρε η Δάφνη στην έδρα της Αγίας Παρασκευής. Η ομάδα της Δάφνης σκόραρε και τα δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα, στο 61′ ο Ρούσσας σούταρε έξω από τη περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, Στο 69′ με τον ίδιο τρόπο ο Μαρέδης έκανε το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, ενώ στο 15′ δοκάρι είχε η Δάφνη με τον Περεντίδη.

Ρήγας – Αίας 1-1

-Χ-ωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Ρήγα και Αίαντα. Ο Ρήγας άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Γάρο στο 10′, όμως ο Αίας απάντησε ισοφαρίζοντας στο 22′ με τον Θ. Κατσιαβριά κάνοντας το 1-1, με το σκορ αυτό να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Σκιάθος – Πρωτεσίλαος 1-4

Εύκολα πέρασε από το νησί της Σκιάθου ο Πρωτεσίλαος που επικράτησε με 1-4 της τοπικής ομάδας. Μόλις στο 5′ ο Βαλωτής άνοιξε το σκορ για το 0-1, ενώ στο 20′ ο Άλμπα έκανε το 0-2. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Βαλωτής πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα και έκανε το 0-3. Στην επανάληψη, με το “καλημέρα” ο Ν. Πρίφτι με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε για τους Σκιαθίτες σε 1-3, ενώ αμέσως μετά (51′) ο Λάμπος διαμόρφωσε το τελικό 1-4 με πλασέ.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top