Αποτελέσματα και σκόρερ στη Β’ ΕΠΣΘ

Στη κορυφή της βαθμολογίας ανέβηκε ο Αστέρας που κέρδισε τη Σκόπελο σε επεισοδιακό παιχνίδι. Αναλυτικά όσα έγιναν στη Β’ ΕΠΣΘ:

Ελευθεριακός – Ε. Λ. Νηλέας 2-6

Εύκολο πέρασμα είχε ο Νηλέας από το Βασδέκειο με αντίπαλο τον Ελευθεριακό κερδίζοντας τον με το ευρύ 2-6. Σκόρερ για την ομάδα του Κυριάκου Κοκκινάκη ήταν οι Μπουρνάκης (9′, 52′), Ασλάνογλου (43′), Μακρής (49′) Ντενίς (60′) Σκαμπαρδώνης (86′), ενώ για τον Ελευθεριακό σκόραρε ο Πριτσίνης που μείωσε σε 1-4 και σε 2-5.

Πηλέας – Μακρινίτσα 1-1

Πολύτιμο βαθμό απέσπασε ο Πηλέας από την Μακρινίτσα με σκορ 1-1.

Ο Ζουλένκο στο 36′ άνοιξε το σκορ για το Πηλέα κάνοντας το 1-0, ενώ στο 53′ ο Παλαμιώτης έφερε το ματς στα ίσια σε 1-1. Στο 55′ ο Σεραφίδης άφησε με δέκα τον Πηλέα, με τη Μακρινίτσα να φτάνει κοντά στην ανατροπή στο 72′ όταν ο Μωυσίδης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Α.Κ. Νίκης – Πανιώνιος 7-0

Εύκολο απόγευμα είχε το Αθλητικό Κολλέγιο κερδίζοντας το Πανιώνιο με το ευρύ 7-0. Τα τέρματα της ομάδας του Νίκου Σκουφογιάννη τα πέτυχαν οι Σεφερκόλι (8′), Κουτσαρνάκης (25′), Παπαστεργίου (34′,60′), Τσαγγαράς (65′), Σιώμος (78′), Χρηστίδης (89′).

Μυρμιδόνες – Αγχίαλος 0-0

Ισόπαλες αναδείχθηκαν οι δύο ομάδες στον Πλάτανο σε ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής. Στο 37′ ο Νούσιας εκτέλεσε πέναλτι σημαδεύοντας το δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στο 82′ ο Τζαφλέρης αποβλήθηκε για την ομάδα των Μυρμιδόνων.

Αστέρας – Σκόπελος 3-0

Ματς με αρκετή ένταση έγινε υπό το φως των προβολέων στο Ριζόμυλο ανάμεσα σε Αστέρα και Σκόπελο. Ο Αστέρας κατάφερε να κερδίσει με σκορ 3-0 επί της Σκοπέλου και έτσι πάτησε στη κορυφή της βαθμολογίας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αστέρας έμεινε με παίκτη λιγότερο στο πρώτο μέρος μετά από αυστηρή δεύτερη κίτρινη στο Καραλόπουλο, ενώ η αριθμητική διαφορά ισορρόπησε και πάλι όταν αποβλήθηκε ο Παχής για την Σκόπελο για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Στο δεύτερο μέρος το σκορ άνοιξε στο 55′ ο Θεοδώρου, ενώ τα άλλα δύο τέρματα τα πέτυχε ο Χαλιμούρδας, με το ένα από αυτά να έρχεται από απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Στο 69′ ο Ζέλα είδε τη δεύτερη κίτρινη με τη Σκόπελο να μένει με εννιά.

Τέλος, η Σκόπελος κατήγγειλε πως υπήρξε αριθμός ατόμων που μαζεύτηκε έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας πετώντας μπουκάλια, καθώς επίσης και ότι παράγοντας της ομάδας απώθησε με βία τον Χρυσάνθη.

Μαγνησιακός – Α. Γαζής 2-3

Τρίποντο με μεγάλη ανατροπή πέτυχε ο Άνθιμος που κέρδισε με 2-3 το Μαγνησιακό. Ο Μαγνησιακός βρέθηκε να κερδίζει με 2-0 χάρη σε τέρματα του Ίμπρα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 21′ και με πέναλτι στο 29′, όμως ο Άνθιμος βρήκε τα ψυχικά αποφθέγματα και έκανε μια σπουδαία ολική ανατροπή. Στο 41′ ο Ευαγγελός με προβολή μείωσε σε 2-1, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Β. Παπαδόπουλος με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 2-2. Στο δεύτερο μέρος, ο Μαγνησιακός διαμαρτύρεται για πέναλτι το οποίο δε δόθηκε στον Κασιούρα στο 75′. Τέλος, η ολική ανατροπή για τον Άνθιμο ήρθε με πέναλτι που κέρδισε ο Δανιλόπουλος και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα κάνοντας το 2-3.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top