“Χ”άθηκε έδαφος για Αγία Άννα και Ρήγα Φεραίο

Με τον Ρήγα να φιλοξενείται από την Αγία Άννα στο Βασδέκειο για τη πρεμιέρα των playoff της Α’ ΕΠΣΘ, με τις δυο ομάδες να <<κολλάνε>> στο 1-1, με αποτέλεσμα να μη βολεύει κανέναν αυτό το αποτέλεσμα.

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση μπήκαν σε διάστημα δυο λεπτών. Η Αγία Άννα ήταν αυτή που ευτύχισε να σκοράρει πρώτη, όταν ο Κορέτας επιχείρησε γυριστό σουτ, με το οποίο άνοιξε το σκορ. Στην επόμενη φάση, η άμεση απάντηση του Ρήγα, όταν ο Γοδενόπουλος με δυνατό πλάγιο έστειλε τη μπάλα στη περιοχή, ο Ρόκας έπιασε τη κεφαλιά και νίκησε το Φλίγκο για να κάνει το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος γκολ πέτυχε ο Γάρος μετά από απόκρουση του Φλίγκου σε σουτ του Κόντρα, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Η Αγία Άννα έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει όταν ο Πετράκος με κεφαλιά είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Καλή στιγμή χάθηκε και με τον Τσελεπή για τους γηπεδούχους. Η μεγάλη φάση του αγώνα για τον Ρήγα ήρθε στις καθυστερήσεις, όταν μετά από κόρνερ ο Βλιώρας έπιασε κεφαλιά, αναγκάζοντας το Φλίγκο σε δύσκολη επέμβαση.

Αρχικές ενδεκαδες

Αγία Άννα: Φλίγκος, Χατζητρακόσιας, Καλαμίδας, Στεργιόπουλος, Χολέβας, Βέργος, Κορέτα, Πετράκης, Τσιουρέλης, Τζοβάρας, Σέττος

Ρήγας Φεραίος: Τσιλίγκος, Βαϊόπουλος, Φιλοσόγλου, Παπαδανιήλ, Γοδενόπουλος, Ρόκας, Γάρος, Σουγκάρης, Καραγιάννης, Κόντρα, Χόντζα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top