Υποβιβάστηκε με 1-1 στην Αγριά ο ΓΣΑ

Ισόπαλο με 1-1 σκορ ολοκληρώθηκε το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής, με το Θησεα να πανηγυρίζει τη κατηγορία του, αλλά τον Αλμυρό να μη καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει, αν και 90 λεπτά φάνηκε να κρατά στα πόδια του τη παραμονή.

Στο 2’ ο Πλαβός σκόραρε ξανά, με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Κουτσουκη, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ένα σουτ του Κοτζαθαναση για το Θησεα στο 27’ κόντραρε σε σώματα και δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλύτερο, ενώ η μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στον ΓΣΑ.

Στο 36’ ο ΓΣΑ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Κοντοβάς, χωρίς να μπορέσει όμως να κερδίσει τον Κουτσιριμπα που το απέκρουσε και έδωσε το φιλί της ζωής στην ομάδα της Αγριάς.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με τον ΓΣΑ να προηγείται και να θέλει να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ και να περιμένει τα αλλά αποτελέσματα.

Όμως, στο 82’ ο Βλάχος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Χαλατση, έδωσε την πάσα δίπλα, και σε κενή εστία έγινε το 1-1, σηκώνοντας έξαλλους πανηγυρισμούς για ομάδα και κόσμο του Θησέα.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν ευνόησαν τον ΓΣΑ, και τελικά η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου υποβιβάστηκε στη Α’ τοπική κατηγορία.

Απο την άλλη ο Θησέας ανανέωσε το ραντεβού του στη κατηγορία για τη νέα σαιζόν.

Θησέας Αγριάς : Κουτσιρίμπας (λ. τρ. 64′ Κεφαλάς), Ιακωβίδης, Βαν ντε Γουίχε (28′ Τσιανάκας), Γκάγκας, Ρακής, Χατζησταμάτης, Λίτσος, Κοτζαθανάσης (84′ Δημητριάδης), Βλάχος, Οικονόμου, Δεληγιαννίδης (64′ Δουλάς)
ΓΣ Αλμυρού : Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Δημουλάς (82′ Κατσαβριάς), Πλαβός, Λάμπος, Θεοδωρόπουλος, Αραπίτσας, Κουτσούκης Π. (82′ Κουκουτής), Αλαμάνης (67′ Κόκκας), Κοντοβάς (62′ Μυργιώτης), Βαγενάς (62′ Παπαεμμανουηλίδης)

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top