Να ‘τοι οι πρωταθλητές! 3-3 στην Αταλάντη και τώρα μπαράζ

Ο Διαγόρας ταξίδεψε χτες στην Αταλάντη, για τη τελευταία αναμέτρηση (πρωταθλήματος) στην οποία ήθελε να κάνει το καθήκον του και να πάρει έστω και ένα βαθμό, για να στεφθεί πρωταθλητής, κάτι που έγινε με το 3-3 να είναι τελικό αποτέλεσμα.

Ο Διαγόρας μπήκε αποφασισμένος και «φουριόζος» στο γήπεδο για να πάρει αυτό που θέλει, μόλις στο 7’ ο Γ. Κυριτσης έκανε τις προσποιήσεις στον Τσακανίκα και κέρδισε πεντακάθαρο πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζενούνης που έστειλε από την άλλη πλευρά τον Ανδρούτσο ανοίγοντας το σκορ για το 0-1.

Στο 13’ ο Γιαουπλάρι από το κέντρο πέρασε πολύ καλή προωθημένη με αποδεκτή τον Μπλέντι, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να πλασάρει από πάνω τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-2.

Στο 36’ η πρώτη φάση για την Αταλάντη ήταν και το γκολ, καθώς μετά από στημένη μπαλιά, έγινε πρώτη κεφαλιά πάσα και από κοντά ο Τσακανικας κέρδισε τον Αποστολιδη παρά την προσπάθεια του. Τρία λεπτά αργότερα, ο Διαγόρας δεν έδωσε δικαίωμα χαράς στην Αταλάντη και ο Μπλέντι μπήκε από τα πλαγιά στη περιοχή, «έσπασε» ωραίας στη μικρη περιοχή στον Γ. Κυρίτση και με πλασέ έκανε το 1-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Διαγόρα φυσικά να έχει το μυαλό και στην Εύβοια, έπρεπε να διαχειριστεί αυτό το υπέρ του σκορ. Η Αταλάντη μπήκε αποφασισμένοι στην επανάληψη, και με δυο καλές ευκαιρίες απείλησε στα πρώτα τρία λεπτά.

Ο χρόνος περνούσε, αλλά ο Μαλισσόβας ήρθε στο 67’ να μειώσει σε 2-3 και να δώσει ψυχολογία στην Αταλάντη, καθώς ήθελε ακόμη ένα γκολ να παραμένει στη κατηγορία.

Ο Διαγόρας, ήταν αυτός που είχε τη κατοχή αργότερα, καθώς κρατούσε αυτό που ήθελε, όμως η Αταλάντη που «καιγόταν» για το γκολ σωτηρίας, πίεσε και στο 90’ ο Μαρκόπουλος έκανε το 3-3 που πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλη την ομάδα και όλο το κόσμο που βρέθηκε έξω από το γήπεδο.

Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, έγινε κάτι σπάνιο, καθώς και οι δυο ομάδες πανηγύρισαν έξαλλα, η κάθε μια όμως για το δικό της λόγο. Τέλος, ο πρωταθλητής Διαγόρας, περιμένει τη κλήρωση για να ξεκινήσει τη νέα πρόκληση και το νέα ταξίδι των μπαράζ ανόδου.

ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Ανδρούτσος, Τσακανίκας, Αλ. Μαλισσόβας, Πάππος, Μακρόπουλος, Λυτάκης, Τζιβελέκης (77’ Μαλέρδος), Κ. Μαλισσόβας, Σακκάς, Δουβάρας, Κατσούλας (77’ Μπαρτζουλιάνης).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αποστολίδης, Καραμπούζης, Σπαθής, Ναουμίδης, Γιαουπλάρι, Ζενούνης (46’ Αλεξίου), Καραμανλής (73’ Παπαγεωργίου), Θ. Κυρίτσης, Γ. Κυρίτσης, Μπλέντι (46’ Κουβελάς), Αναστασίου (73’ Σιόβας).

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top