Στους 16 ο Αίας – κέρδισε με 1-2 τους Μυρμιδόνες

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου πήρε ο Αίας, ο οποίος κατάφερε να αφήσει εκτός διοργάνωσης την ομάδα των Μυρμιδώνων,  με σκορ 1-2.

Η ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη κατάφερε να κάνει αρκετές κλασικές ευκαιρίες, χωρίς όμως να τις μετουσιώσει όλες με ευκολία σε γκολ. Στο 23′ ο Αίας άνοιξε το σκορ με τον Γιάννη Αραπίτσα ο οποίος άνοιξε λογαριασμό γρήγορα για τη φετινή χρονιά, κάνοντας το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αλέξανδρος Αραπίτσας είδε τη προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ. Στο 37′ η ομάδα του Πλάτανου κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς, καθώς ο Μιχόπουλος σκόραρε εις βάρος της ομάδας του για να γίνει το 1-1 και να πάνε με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, ο Αίας μπήκε πολύ δυνατά και δύο λεπτά αργότερα ο αρχηγός Θανάσης Κατσιαβριάς πέτυχε ένα όμορφο τέρμα μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ για να κάνει το 1-2 το οποίο έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Ο Αίας είχε ακόμη ένα δοκάρι στα μισά του δευτέρου μέρους, ενώ ο Παναγιώτης Βούλγαρης που έκανε και το επίσημο ντεμπούντο του με την ομάδα της Σούρπης εκτέλεσε ένα καλό φάουλ το οποίο όμως μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Ο Αίας στη φάση των 16′ θα αντιμετωπίσει τον γειτονικό Άθλο, σε μια μάχη που ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για τους 8 της διοργάνωσης, ενώ την επόμενη εβδομάδα στην έναρξη του πρωταθλήματος φιλοξενείται από την Αγχίαλο.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top