Εύκολα ο Ρήγας – κέρδισε με 1-3 τον Πανιώνιο

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΘ προκρίθηκε ο Ρήγας Φεραίος καθώς επικράτησε σχετικά εύκολα του Πανιωνίου με σκορ 1-3 σε παιχνίδι που διεξάχθηκε στο Βασδεκειο το πρωί της Κυριακής.

Ο Ρήγας έγινε επικίνδυνος για πρώτη φορά στο 8′ όταν ο Αραμπατζής βρέθηκε σε θέση βολής και σημάδεψε το κάθετο δοκάρι χάνοντας μεγαλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Ρήγας δεν έβρισκε το διάδρομο προς τη τελική προσπάθεια, μέχρι που ήρθε η στιγμή στο 20′ να σκοράρει με τον Καρακιτσο για να ανοίξει το σκορ για τους Βελεστινιώτες. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Σταματιου πάτησαν το γκάζι και ανέβασαν το δείκτη του σκορ σε 0-2 όταν ο Σουγκαρης βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας. Τρία λεπτά αργότερα, έπειτα από όμορφη ομαδική προσπάθεια, ο Γάρος βρέθηκε μέσα στη περιοχή απέναντι από το αντίπαλο τερματοφυλακα αλλά προτίμησε να σιγουρέψει το γκολ δίνοντας ασίστ στον Καραγιάννη που σε κενή εστία έγραψε το 0-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, μετά από εκτέλεση κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι ο Ραπτης πήρε τη κεφαλιά με διαιτητή και επόπτη να κρίνουν ότι ο τερματοφυλακας έδιωξε έγκαιρα την μπάλα πριν περάσει τη τελική γραμμή. Τέλος, στο 55′ ο Πανιώνιος μείωσε με γυριστό σουτ του Τσακίρη για το 1-3 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Πανιώνιος: Χατζηαντωνίου, Αλμπανίδης, Βαρσαμάς (80` Βαρβέκης), Μάρκος, Παπακώστας, Ι. Φώτου, Ντόντης, Κιπτίου (46` Σαρίδης λ. τρ.), Καπάκης, Κουτσαρνάκης. (46` Δ. Φώτου), Τσακίρης

Ρήγας Φεραίος: Σταμέλος, Χότζα, Ράπτης, Χρ. Σταματίου, Ακριβούσης (88` Κουκουτσέλος), Σουγκάρης, Σταματόπουλος (52` Κακάνης), Αραμπατζής, Καρακίτσιος 83` Βαϊόπουλος), Καραγιάννης (86` Φούκης), Γάρος.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top