Στη Γ’ εθνική η Δήμητρα Ευξεινούπολης

Όπως έγινε γνωστό, μετά τη χτεσινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, τα τοπικά πρωταθλήματα διακόπτονται οριστικά. Επίσης, οι ομάδες οι οποίες βρίσκονται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας της Α’ τοπικής κατηγορίας, παίρνουν την άνοδο για την Γ’ εθνική. Στην Μαγνησία, στη πρώτη θέση βρίσκεται η Δήμητρα με 48 βαθμούς, η οποία κερδίζει και την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία. Δύο βαθμούς πιο πίσω ακολουθούσε ο Ρήγας, ενώ τέσσερις ο Σαρακηνός και ο Αίας.

Έτσι, η Δήμητρα Ευξεινούπολης θα γράψει ιστορία, καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Γ’ εθνική. Επίσης, παρά το αρκετά μέτριο ξεκίνημα, η ομάδα της Ευξεινούπολης είχε την υπομονή και πέρασε σε αντεπίθεση διαρκείας που την έφερε στη κορυφή της βαθμολογίας και της χάρισε την άνοδο στη παραπάνω κατηγορία.

Στο πράσινο στρατόπεδο, έχουν ήδη αρχίσει οι πρώτοι πανηγυρισμοί για το ιστορικό αυτό γεγονός, ενώ η διοίκηση και οι υπόλοιποι άνθρωποι του συλλόγου έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους για να σχεδιάσουν την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Περισσότερα σε λίγο

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top