ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρωταθλήτρια Β’ ΕΠΣΘ η Αγχίαλος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Localsports.gr, η Αγχίαλος είναι η ομάδα η οποία θα στεφθεί πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας και θα πάρει την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ.

Το σύνολο του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου, κατάφερε να επανακάμψει, και μετά από ένα μέτριο και κρύο ξεκίνημα, αν και είδαν την ομάδα να βρίσκεται νωρίς αρκετά μακρυά από τη κορυφή, κατάφερε και πάτησε “τέρμα το γκάζι” και με ένα μεγάλο αήττητο σερί θετικών αποτελεσμάτων κατάφερε να φτάσει στη πρώτη θέση.

Η Αγχίαλος, επίσης πέρα από ένα ποιοτικό σύνολο με πολύ καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, διαθέτει και τη καλύτερη άμυνα, όχι μόνο της Β’ κατηγορίας, αλλά και των τριών τοπικών κατηγοριών, αλλά και τη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ.

Η βαθμολογία έφερνε στη πρώτη θέση τους Αγχιαλίτες, σε ισοβαθμία με τον Αστέρα Ριζομύλου, αλλά σύμφωνα με τη προκήρυξη, το πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι τα μεταξύ παιχνίδια των ομάδων. (Αστέρας – Αγχίαλος 2-2, Αγχίαλος – Αστέρας 0-0), ενώ το δεύτερο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων, εκεί όπου η Αγχίαλος υπερτερεί με μεγάλη διαφορά.

Αγχίαλος  53-13 (+40)

Αστέρας   39-16 (+23)

Έτσι, με την άνοδο της Αγχιάλου να είναι κατά 99,9% δεδομένη, η ομάδα επιστρέφει στην Α’ κατηγορία μετά από μια απουσία πέντε με έξι χρόνων, ενώ άπαντες στο σύλλογο έχουν ξεκινήσει ήδη τους πρώτους πανηγυρισμούς. Τέλος, η Αγχίαλος είναι η μια από τις δύο φιναλίστ του κυπέλλου της ΕΠΣΘ και θα περιμένει να δει το αποτέλεσμα μέσω κλήρωσης όπως έγινε γνωστό.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top