Στέργιος Σιαμέτης και τη νέα σεζόν στην ΑΕ 2002

ΑΕ 2002 και Στέργιος Σιαμέτης θα συνεχίσουν μαζί και την επόμενη εβδομάδα.
Τη Παρασκευή 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στο προπονητή Στέργιο Σιαμέτη και τη διοίκηση της ομάδας της ΑΕ 2002. Η κατάληξη της συνάντησης είχε θετικό πρόσημο και για τις δύο πλευρές καθώς έδωσαν τα χέρια προπονητής και διοίκηση με στόχο μια ανταγωνιστική χρονιά. Η ομάδα της ΑΕ 2002 τη περασμένη χρονιά έμεινε στη τέταρτη θέση και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην Α’ Ε.Π.Σ.Θ.

Το localsports.gr επικοινώνησε με το προπονητή της ομάδος, Στέργιο Σιαμέτη λίγο μετά τη συνάντηση.

<<Δε χρειάστηκε και πολύ ώρα για να ανανεώσουμε τη συμφωνία μας, θέλαμε και οι δυο πλευρές πάρα πολύ να μείνω στην ομάδα. Μένω στην ομάδα για να ολοκληρώσω αυτό που χάσαμε πέρυσι για έναν βαθμό. Ξεκάθαρος πλέον στόχος είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στην επόμενη κατηγορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και τους ποδοσφαιριστές μου για τη πίστη τους προς το πρόσωπό μου. Για το αν ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς από την αυριανή κιόλας μέρα.

Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει από σήμερα κιόλας ενόψει νέας χρονιάς καθώς θέλουμε να έχουμε μια ανταγωνιστική και αξιόλογη ομάδα η οποία θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει>>.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top