Παραμένει στη Δήμητρα ο Παπαδόπουλος

Ακόμη μια ανανέωση πραγματοποίησε η ομάδα της Δήμητρας Ευξεινούπολης η οποία θέλει να πραγματοποιήσει και φέτος μια πολύ καλή πορεία στην Α’ Ε.Π.Σ.Θ. Ο λόγος για το Θανάση Παπαδόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά. Ο Θανάσης Παπαδόπουλος αγωνίστηκε τη φετινή χρονιά στη Δήμητρα και πραγματοποίησε 21 συμμετοχές καθώς απουσίασε και λόγω σοβαρού τραυματισμού, ενώ κατάφερε να βρει δίχτυα 18 φορές. Πρόκειται για μια σπουδαία ανανέωση-μεταγραφή καθώς θα δώσει πολύτιμη βοήθεια στην ομάδα του.

Το localsports.gr επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση με την ομάδα.

<<Αρχικά, νιώθω πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα που αγωνιζόμουν πέρσι. Ελπίζω να σταθώ λίγο πιο τυχερός τη φετινή χρονιά και να μην μου προκύψει κάποιος σοβαρός τραυματισμός ο οποίος θα με αφήσει εκτός γηπέδου. Ελπίζω η ομάδα να πετύχει το στόχο που θα θέσει η διοίκηση και εγώ από τη μεριά μου θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να το καταφέρει>>.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
.. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 2019-2020!!!-

Η διοίκηση της Α.Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης και ο ποδοσφαιριστής Θανάσης Παπαδόπουλος , συμφώνησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους για την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο 2019- 2020!
Ο χαρισματικός σκόρερ της ομάδας μας , πέρυσι πέρασε δύσκολες στιγμές , λόγω του σοβαρού του τραυματισμού και ευχόμαστε να ήταν και ο τελευταίος.
Υγεία, δύναμη και αμέτρητα γκολ!!!!

#συνεχίζουμε_ΜΑΖΙ!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top