Σημαντικό διπλό για Δήμητρα στο Σέσκλο

Σημαντικό διπλό πέτυχε η Δήμητρα στο Σέσκλο, με την τοπική Ακρόπολη, την οποία κέρδισε με 0-2.

Μετά από αυτό το τρίποντο η Δήμητρα μείωσε στον ένα βαθμό από τον δεύτερο Αίαντα, ενώ αποκτά επίσης ψυχολογική ανάσα.

Η Δήμητρα έψαξε το γκολ που θα τη βάλει μπροστά στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να τα καταφέρει με το 0-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος, μπήκε δυνατά και έτσι μόλις στο 50′ βρήκε τρόπο να σκοράρει, όταν ο Αραπίτσας μετά από ευκαιρία διαρκείας βρέθηκε σε καλή θέση και με πλασέ άνοιξε το σκορ για το 0-1. Λίγα λεπτά αργότερα(55′) ο Κ.Κολυμήτρας δέχθηκε δεύτερη κίτρινη αφήνοντας με παίκτη λιγότερο την ομάδα του. Στο 68′ ο Κοντοβάς έβγαλε σε θέση βολής τον Κρανά, με τον δεύτερο να μη δυσκολεύεται να πετύχει το 0-2 και να <<σφραγίσει>> τη νίκη της ομάδας του.

 

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Αλέξανδρος Αραπίτσας, μίλησε αποκλειστικά στο Localsports.gr.  Αναλυτικά:

Σήμερα ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια πολύ δυνατή ομάδα σε μια δύσκολη έδρα. Είμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό που μπήκαμε στο γήπεδο και πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια.Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και οι περισσότερες ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και οι απαντήσεις θα είναι μέσα στο γήπεδο. Επίσης, θέλω να ευχηθώ καλή συνεχεία στην ομάδα της Ακρόπολης.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top