Πύρασος – Ρήγας 2-0

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Παντελής Μαγουλάς η εξ αναβολής αναμέτρηση από τη 2η αγωνιστική Πύρασος – Ρήγας, με την ομάδα της Αγχιάλου να κερδίζει με 2-0.

Στο 13’ καλή φάση χάθηκε με το Βλάχο, ενώ στο 38’ ο Καραγιάννης σημάδεψε το δοκάρι για το Ρήγα. Στο 39’ ο Ζαχος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα με το Πυρασο να παίζει με 10, αλλά στο 44’ ο Μιχόπουλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά για το 1-0.

Στην επανάληψη, δεύτερη κίτρινη πήρε ο Βλιώρας για το Ρήγα, με την ομάδα του Βελεστίνου να χάνει καλή ευκαιρία με τον Αγροκωστα, εδιωξε ο Κεφαλάς.

Στο 63’ ο Ρήγας έμεινε με 9 παίκτες, καθώς δεύτερη κίτρινη αντίκρισε και ο Γοδενοπουλος.

Ο Ρήγας είχε καλές ευκαιρίες στο 76’ 78’ και 80’ με Αγροκωστα και Πάσχο, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε ο Αραπίτσας με όμορφο πλασέ σε τετ α τετ.

Πύρασος: Κεφαλάς, Δημητριάδης (81′ Μπούτλας), Παπαδόπουλος, Ρακής, Μιχόπουλος, Ζενούνης, Αραπίτσας (83′ Γάτος), Αγιασιώτης (70′ Νίνος), Βλάχος, Οικονόμου, Ζάχος.
Ρήγας Φεραίος: Τσιλίγκος, Βαϊόπουλος, Βουραζέρης (58′ Γουτούλης), Δίντσης, Γοδενόπουλος, Ρόκας (69′ Κακάνης), Γάρος (69′ Χότζα), Σουγκάρης, Καραγιάννης (69′ Πάσχος), Δ. Αγροκώστας, Βλιώρας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top