Ανακοίνωση Ιάσων Α.Μ. για αγώνα με Σκοπελο

Η διοίκηση του ΙΑΣΩΝ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια των αθλητών μας αποφάσισε την μη μετάβαση της ομάδας μας το Σάββατοκυριακο στο νησί της Σκοπέλου για τον προκαθοριμενο αγώνα μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο αυξημένων κρουσμάτων COVID στην περιοχή μας θα θέλαμε να προστατεύσουμε και να προστατευθουμε.
Εκφράζουμε καθαρα την θέση της ομάδας μας και μόνο.
Δεν είμαστε αντίθετοι στο να γίνει ο αγώνας, εαν η διαδικασία του ταξιδιού ήταν αυθημερόν καθώς έτσι μειώνετε η έκθεση των παικτών σε εξωτερικούς παράγοντες που δεν μπορούμε να περιορίσουμε σαν ομάδα.
Επισης σαν διοίκηση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια το Προπονητή της Σκοπέλου Γρήγορη Πουρσαιτιδη για το ενδιαφέρον που έδειξε καθώς ήρθε σε προσωπική επαφη μαζί μας για την κατάσταση των Αρχηγων μας μετά τους τραυματισμους τους στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

* Ακολουθεί ανακοίνωση των ποδοσφαίριστων της ομάδας μας *

Με πρωτοβουλία όλων των παικτών της ομάδας μας αποφασίσαμε ομόφωνα τα χρήματα για την αποστολή της ομάδας στην Σκόπελο να δωθουν σε οικογένεια που τα έχει ανάγκη περισσότερο από τον καθένα μας.
Από την αρχή της επαναλειτουργιας της ομάδας και με την καθοδήγηση του άνθρωπου – προπονητή που μας έφερε έναν έναν ΌΛΟΙ μας νιώθουμε σαν μια μεγάλη οικογένεια για αυτό και εμείς θα θέλαμε με αυτή την κίνηση μας να βοηθήσουμε μια άλλη οικογένεια.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top