Πρώτη φιλική νίκη για Αγία Άννα 3-1 την Αγχίαλο

Το πρώτο τους φιλικό πραγματοποίησαν στο Olimpico η Αγία Άννα και η Αγχίαλος στο πλαίσιο της προετοιμασίας που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Νικήτρια του φιλικού αγώνα η Αγία Άννα η οποία επικράτησε με 3-1 της Αγχιάλου.

Δοκιμές και από τις δύο πλευρές, με τους δύο προπονητές των ομάδων να δοκιμάζουν αρκετά πρόσωπα στο σημερινό “δυνατό” τεστ. Ο Λεωνίδας Καραλής με το συνεργάτη του Κώστα Τσιουρέλη έδωσαν χρόνο σε δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές, ενώ ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος δοκίμασε είκοσι πρόσωπα, παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές, απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο.

Όσο αφορά τα όσα έγιναν στον αγώνα, και τα τέσσερα γκολ της φιλικής αναμέτρησης ήρθαν στο πρώτο ημίχρονο. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Τζοβάρας στη πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Αγίας Άννας άνοιξε λογαριασμό, καθώς βρήκε δίχτυα στο 11, για να ανοίξει το σκορ κάνοντας το 1-0. Στο 30, ήρθε ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους, με το Καραγιώργο να κάνει το 1-1 για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κολώνιας έκανε το 2-1 και έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του στο 38, ενώ πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα για να κάνει το 3-1 το οποίο έμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου δυνατού φιλικού τεστ, με τις δύο ομάδες να φεύγουν με θετικά πρόσημα, η κάθε ομάδα για το δικό της λόγο.

 

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Κακουλίδης, Χατζητρακόσιας, Δημολιός, Καραλόπουλος, Γούτσιος, Βέρμπης, Βέργος, Τσουκάλης, Κολώνιας, Καλαμίδας, Τζοβάρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ντάκος, Ζαφιρείου, Γιοβάνης, Ζαρίφης Θ., Αντωνίου, Χατζόγλου, Προβιάς, Κανδήλας.

ΦΘ ΑΓΧΙΑΛΟΥ: Καγιάννης, Σιαμουρδάνης, Δαμάσκος, Λαζόγλου, Κουλάκογλου, Τσέλιος, Δραγνής, Νούσιας, Καραγιώργος, Σίμος, Θάνος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Α.Τσακόγιας, Στεργίου, Σγάντζης, Αρμάγος, Κ.Τσακόγιας, Σταφυλας, Νικολαΐδης, Απριγιάν, Κουτσοκέρας.

Η ομάδα της Αγχιάλου στο Olimpico στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top