Νίκη του Σαρακηνού με 3-1 κατά του Ιάσωνα

Το πρώτο τους φιλικό τεστ έδωσαν στο ΕΤΒΑ σήμερα Σαρακηνός και ο νεοφώτιστος Ιάσων Α.Μ. με το Σαρακηνό να κερδίζει με 3-1 το πρώτο του φιλικό.

Καλά δείγματα για το σύνολο του Γιάννη Φασουράκη, ο οποίος είδε τη νέα του ομάδα αν και νωρίς σε καλό επίπεδο, ενώ είδε και τις προσθήκες του καλοκαιριού να αγωνίζονται πρώτη φορά σε αγώνα, έστω και σε φιλικό. Πρωταγωνιστής, αλλά και το θετικό για την ομάδα του Σαρακηνού η επιστροφή του Γιώργου Κωνσταντάκου, ο οποίος συνόδεψε την επιστροφή του με δύο τέρματα.

Καλό ξεκίνημα για τον Ιάσωνα ο οποίος μπήκε μπροστά στο σκορ όταν στο 15 ο Γιωργής έκανε το 0-1 με όμορφο σουτ. Στο 36 ήρθε η ισοφάριση για το Σαρακηνό, ενώ στο 45 ήρθε η ανατροπή για το Σαρακηνό.  Στην επανάληψη, ο Ιάσωνας και πάλι με τον Γιωργή ήρθε κοντά στην ισοφάριση αλλά ένα σουτ εκτός περιοχής σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 60 ήρθε το τρίτο γκλ με το Κωνσταντάκο να κάνει το  3-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Σαρακηνός: Γράντας, Γιοβάνης, Ροδοβίτης, Μοράλες, Λαμπρινίδης, Ντούρο, Μπακάλης, Μαστακούλης, Τζήκας, Κωνσταντάκος, Τσιούρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν: Ρέλλος, Στύλλας, Ευθυμίου, Τσίγκας, Δημόπουλος, Βαλουξής, Κολέτσας. Επίσης αγωνίστηκαν οι τερματοφύλακες, Κοντογιάννης, Φλίγκος, Πρέζας.

Ιάσων Α.Μ.:  Μουράβας, Σαββάκης, Γούσιας, Κοτσιαλής, Άλμπα, Χριστογιαννούλας, Γιωργής, Κουκουτσέλος, Κουτσούμπας, Κουσιαρής, Πουρνάρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Περεντίδης, Οικονόμου.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top