Ο Ρέππος που δίνει τόπο στα νιάτα … και το κέρδος του ΓΣΑ

Ο ΓΣΑ πραγματοποιεί μια καλή σεζόν φέτος στην Α’ κατηγορίας, έχοντας βρεθεί στη Τρίτη θέση στη μέση της σεζόν ενω τώρα είναι στην τέταρτη και με αγώνα λιγότερο. Μεγάλο ποσοστό της φετινής χρονιάς στο σύλλογο όμως έχει ο πρωτεργάτης αυτής της ομάδας που ανέλαβε από πέρσι την ομάδα λίγο πριν την έναρξη του περσινού πρωταθλήματος, Κώστας Ρέππος. Ο προπονητής ο οποίος όταν του έκανε τη πρόταση ο πρόεδρος Λεωνιδας Κωτούλας, είχε μόνο το δελτίο του Παναγιώτη Κοντοβά, κι όμως δέχθηκε και ανέλαβε τα ηνία της ομάδας. Πάμε όμως στο δια ταύτα.

Ο κ. Ρέππος τη φετινή σεζόν έχει βγάλει ένα  μεγάλο κέρδος για τον ΓΣΑ και τα επόμενα χρόνια. Ο τεχνικός της ομάδας έχει δώσει χρόνο συμμετοχής στο νέο αίμα του συλλόγου, ενώ δεν είναι λίγοι που πήραν το βάπτισμα του πυρός από αυτόν. Τον τιμά ακόμη περισσότερο, ότι οι περισσότερες συμμετοχές, δεν γράφτηκαν μόνο σε θεωρητικά εύκολα ματς, αλλά εχουν γραφτεί όταν η μπάλα «έκαιγε».

Πάμε να δούμε τα παιδιά που έδωσε εμπιστοσύνη ο ΟΚΟ και αυτά όχι μόνο την άρπαξαν, αλλά τα πάνε περίφημα.

Μπασαγιάννης Γιώργος,  Μαυρογένης Γιώργος και Κουτσουράκης Βαγγελης είναι οι τρεις από αυτούς που ανήκουν στο γκρουπ των  18χρονων, με τον πρώτο μάλιστα να έχει ήδη επτά γκολ στο πρωτάθλημα. Δεν μένουν όμως εκεί. Συμμετοχές και ευκαιρίες δόθηκαν στους Θεμη Τσιάτσιο, Θανο Κυρίτση, Γκρίνια Γιώργο, Κρίκη Γιώργο, Σιούτη Χρήστο και Λεμουσιά Χάρη οι οποίοι διανύουν τα 16 έτη. Πάμε όμως και στον μικρότερο από όλους, που είναι 14 στα 15 του, τον Θανο Επισκοπό ο οποίος αγωνίστηκε χθες στο ματς με τη Δήμητρα για πρώτη φορά.

Αυτό λοιπόν, είναι και αυτό που θα μείνει την νέα χρονιά και όχι μόνο, σε ένα σύλλογο όπως ο ΓΣΑ, με τον Ρέππο να ετοιμάζει ήδη τους νεαρούς παίκτες για το μέλλον τους, ανεξαρτήτως αν είναι εκεί ο ΟΚΟ για τα επόμενα χρόνια.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top