Ο Μαγνησιακος νικητής στη «ματσάρα» με Ρήγα

Μεγάλη νίκη η πρώτη για το Μαγνησιακό, έτσι όπως εξελίχθηκε στη πρώτη αγωνιστική, κερδίζοντας τον επίσης πολύ καλό Ρήγα με 3-2. Δυο φορές ο Ρήγας μπήκε μπροστά στο σκορ όμως ο Μαγνησιακος βρήκε αντίδραση και ανέτρεψε το ματς.

Στο 28’ ο Τσιακίρης από τα δεξιά σέντραρε και ο Σιόβας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά για το 0-1, με το Ρήγα να είναι καλύτερος μέχρι εκείνο το διάστημα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Βουρδακης σέντραρε σημαδεύοντας τον Βλάχο που πήρε τη κεφαλιά αλλά πέτυχε το δοκάρι, όμως ο Σιώμος στην επαναφορά έκανε το 1-1.

Στο 37’ ο Ρήγας πήρε εκ νέου προβάδισμα, όταν ο Πατσής επιχείρησε μακρινό σουτ, κερδίζοντας τον Ράπτη για το 1-2, που ήταν τελικά και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Μαγνησιακος πίεσε και βρήκε γκολ στο 55’ με πέναλτι που κέρδισε ο Βουρδακης, και το εκτέλεσε εύστοχα ο Οικονόμου. Στο 70’ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι από φάουλ. Στο 79’ όμως ο Μαγνησιακος βρήκε το τέρμα της ανατροπής που έψαχνε, όταν ο Παπαδόπουλος βρήκε με σέντρα τον Βλάχο, με τον ψηλό επιθετικό να σκοράρει με κεφαλιά για το 3-2.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ράπτης, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Σιάτρας, Βέρτζος, Αγιασιώτης (91’ Ξιώνης), Βουρδάκης (91’ Τρίμης), Βλάχος, Σιώμος (81’ Νούσιας), Οικονόμου, Ζάχος (63’ Λούρος).

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Φώτο, Βαϊόπουλος (84’ Τσιτσικλής), Χότζα (84’ Χασάπης), Κολημήτρας, Γκάγκας, Γοδενόπουλος (58’ Αποστολίδης), Γάρος (71’ Φούκης), Πατσής (71’ Χόντος), Σιόβας, Τσιακίρης, Παπαδανιήλ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top