Ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος στο Localsports.gr

Η Αγχίαλος, από πέρσι ζει το όνειρο της σα σύλλογος καθώς σημείωσε μια άκρως επιτυχημένη χρόνια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, καθώς ανέβηκε ως πρώτη στην Α’ κατηγορία ενώ ήταν και μια από τους δυο φιναλίστ του τελικού κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Φέτος, η Αγχιαλίτικη ομάδα, ως νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, έκανε ένα ονειρικό ξεκίνημα καθώς ηττήθηκε σε ένα από τα έξι παιχνίδια και αυτό με την μόνη ομάδα που βρίσκεται ψηλότερα από αυτή στη βαθμολογία, τον Αιαντα Σούρπης.

Όλα αυτά, φυσικά δε θα μπορούσαν να είχαν γίνει χωρίς τη συμβολή του προπονητή της ομάδας Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου.

Ο έμπειρος κοουτς μιλά στο Localsports.gr για το πως είναι η ζωή του χωρίς ποδόσφαιρο, την ομάδα ,τους στόχους της και την επόμενη μέρα σε μια απολαυστική συνέντευξη.

Αναλυτικά:

Πως είναι η ζωή χωρίς ποδόσφαιρο;

Η ζωή μου χωρίς το ποδόσφαιρο είναι σίγουρα πολύ διαφορετικη. Ειναι ένα κομμάτι που κατέχει πολύ σημαντικό μέρος στη καθημερινότητα μου, γιατί δεν είναι μόνο οι προπονητικές μοναδες και τα επίσημα ματς που έχουμε , αλλά και η καθημερινή επαφή με όλα τα κύτταρα του συλλόγου, έτσι ώστε να έχουμε μια τέτοια λειτουργία που θα μπορεί να μας οδηγεί σε επιτυχίες.

Για τις συνέπειες της ομάδας από τη διακοπή, καθώς είχε βρει τρομερό ρυθμό

Πράγματι η ομάδα μας είχε χτίσει ένα νικηφόρο σερί αποτελεσμάτων πριν τη διακοπή , εκτός αυτού είχαμε την αμυντική μας λειτουργία σε πολύ υψηλό επίπεδο κάτι στο οποίο δίνω τεράστιο βάρος. Αυτή περίοδο οι παίκτες μας έχουν πρόγραμμα συγκεκριμένων προπονήσεων έτσι ώστε να παραμείνουν ενεργοί σε ένα καλό επίπεδο.
Αυτό προσπαθούμε να προλάβουμε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες αρνητικές συνέπειες στην επανέναρξη.

Για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα στο μέλλον 

Το που μπορεί να φτάσει η ομάδα αυτό το αποφασίζουν οι παίκτες μου. Όταν είναι το ρόστερ μας προπονημενο στο βαθμό που θέλω και έχουν τη συγκέντρωση που έχουν αποδείξει ότι μπορούν , τότε μπορούμε να πλασαριστουμε σε ψηλές θέσεις και να είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί.
Είναι ένα πολύ σκληρό πρωτάθλημα αλλά η ομάδα μας έχει δείξει ότι έχει αποκτήσει το dna που ήθελα σαν προπονητής.

Αν βλέπει ως επιβράβευση τη θέση της ομάδας με την έναρξη του πρωταθλήματος 

Η επιβράβευση ειναι για όλους. Η δουλειά γίνεται από κοινού. παίκτες, διοίκηση και εγώ από τη θέση μου έχουμε τρομερή συνεργασία και τίποτα δεν γίνεται τυχαία.
Προσωπικά εγώ θέλω να φέρνω το πνεύμα του νικητή στις ομάδες που χτίζω και στην δική μας ομάδα έχει περάσει σε πολύ υψηλό βαθμό.

Για την επόμενη μέρα στον αθλητισμό στη Μαγνήσια
Η επόμενη μέρα είναι σίγουρα κάτι που αιωρείται μετά τα όσα περνάμε. Ευχομαι γρήγορα να επανέλθει ο αθλητισμός στη ζωή μας γιατί ειδικά τα νέα παιδιά έχουν ταυτιστεί με αυτόν και έτσι αποφεύγουν άλλες κακές διεξόδους.

Ποια θα ήταν η καταλληλότερη λύση για το μέλλον

Η ορθότερη λύση πάντα με βάση τα κρουσματα σε κάθε πόλη, είναι να επανέλθουν αρχικά οι παίκτες σε ομαδικές προπονήσεις σε ανοιχτούς χώρους και από εκεί και πέρα να δωθεί σε κάθε ομάδα ένα εύλογο διάστημα 20 ημερών έτσι ώστε να φορμαρουμε τους ποδοσφαιριστές μας πριν μπουν σε επίσημα ματς.

Για το στόχο της ομάδας 

Ο στόχος δεν αλλάζει απ’ ότι είχαμε θέσει στην αρχή.
Θέλαμε μια αξιοπρεπή πορεία και σιγά σιγά να εμπλουτίσουμε σε χρόνο συμμετοχής παιδιά μικρότερα σε ηλικία που θα γίνουν η βάση των επόμενων ετών της Αγχιαλου.

Σ ευχαριστω πολύ Αποστόλη για το βήμα που μου έδωσες να σου πω τις απόψεις μου, εύχομαι σε όλο το κόσμο υγεία, που τώρα καταλαβαίνουμε πόσο πολύτιμο αγαθό είναι κ από εκεί και πέρα οι εορτές που έρχονται κ το νέο έτος να φέρει ελπίδα και μια ομαλη ζωή για όλους μας, μακρυά από αυτά που ζούμε.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top