Ανδρωνάς: Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ

Ο προπονητής της Δημητρας Ευξεινούπολης, Μιχάλης Ανδρωνάς, μιλά στο Localsports.gr για την ομάδα του στη περίοδο της καραντίνας, για το πρόγραμμα που έχει η ομάδα αλλά και για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά:

Έχω δώσει ατομικό προγραμμα στους ποδοσφαιριστές. Αλλά είναι διαφορετικό να κανείς προπόνηση μόνος σου χωρίς μπάλα και διαφορετικό να κανείς ομαδική προπόνηση με αγωνιστικά παιχνίδια .

Είναι μια πρόκληση και για εμάς τους προπονητές και τους γυμναστές των ομάδων για το ποιες προπονητικές μονάδες θα εφαρμόσουν όταν λήξει η καραντίνα για να έχουν τους ποδοσφαιριστές τους στην καλύτερη ψυχολογική και σωματική κατάσταση, χωρίς τραυματισμούς που είναι το πιο σημαντικό.

Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ρομπότ , πατάς ένα κουμπί και μπαίνουν μέσα και παίζουν, ειδικά όταν έχουν να παίξουν 6-7 μήνες , επανέρχονται για 2-3 μήνες και μετά ξανά διακοπή.

Θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα επανέλθουμε στους αγωνιστικούς χώρους. Η πολιτεία μαζί με την ΕΠΟ να συνδράμουν έτσι ώστε αυτή να ήταν η τελευταία διακοπή και όλα τα πρωτάθλημα να αρχίσουν ξανά και να τελειώσουν φυσιολογικά.

Η ομάδα μας παιχνίδι με παιχνίδι γινόταν καλύτερη βάση της απόδοσης που είχε στα παιχνίδια ,πιστεύω ότι θα μπορούσε να είχε παραπάνω βαθμούς στα προηγούμενα παιχνίδια.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top