Ο Θάνος Θεοδώρου στο Localsports.gr

Η ομάδα του Μαγνησιακού είχε κάνει ξεκάθαρους τους στόχους της από το καλοκαίρι, με την ομαδα να θέλει να επιστρέψει στην Α’ κατηγορία. Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας βρήκε την ομάδα μετά από σπουδαία νίκη κόντρα στο πρωτοπόρο Ιάσονα, στο ντεμπούτο του Θάνου Θεοδώρου στη τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο έμπειρος προπονητής, μιλά στο Localsports.gr για τη διακοπή του πρωταθλήματος και τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά:

Εγώ δεν θα πω κάτι διαφορετικό από τα χιλιουπομενα σχετικά με την διακοπή αφού είναι γνωστά. Όπως και όταν οι ομάδες είναι ερασιτεχνικες είναι ακόμα πιο δύσκολο να κρατήσεις σε ενδιαφέρον άσκησης τους παίχτες χωρίς να υπάρχουν χώροι κ προϋποθέσεις.

Παρ όλα αυτά για κάποιους λόγους που δεν τους συναντάς εύκολα. Υπάρχει ένα project ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ένας παράγοντας που διοικεί που με έπεισε να συμφωνήσω που όπως και να ακουστεί. Σ αντίθεση των καιρών είναι παρών οικονομικά και σε τέτοιες συνθήκες ενώ ομάδες επαγγελματικές και  όχι σε τοπικές κατηγορίες εχουν σταματήσει τα πάντα.

Για μας η διακοπή μας έφερε αμέσως μετά το σημαντικό αλλά καθόλου απρόσμενο δίπλο απέναντι στην πρωτοπόρο Άλλη μεριά και σίγουρα μας φρέναρε τον ρυθμό αλλά κυρίως την ένταση των προπονήσεων στην ομάδα. Η  οποία είχε αρχίσει να προσαρμόζεται σε αυτό αφού κατά τον ερχομό μου έκρινα ότι είχε τεράστιο πρόβλημα φυσικής κατάστασης και αναγκαστικά και αφού το ξεκαθάρισα σε όλους έπρεπε να αντέξουμε σε όλες τις αλλαγές ρυθμού και ποσότητα προπονήσεων, Αλλαγή τακτικής στα πάντα και αποτελέσματα ταυτόχρονα.

Σίγουρα λοιπόν ήρθα για τους στόχους αφού δεν επιλεγω συνεργάσιες χωρίς κίνητρο και σίγουρα δεν θα κρύψουμε ότι είναι επιβεβλημένη η άνοδος κ η οργάνωση της ομάδας από φέτος και για του χρόνου. Μέχρι στιγμής λοιπόν και κάτω από την αναμονή της οποίας επανεκκίνησης επιτραπεί έχουμε την αγωνία για τον τρόπο που θα επανέλθουμε και τον χρόνο της συνέχειας αυτής της προσπάθειας που εμένα ανεξαρτήτου κατηγορίας μου έχει δημιουργήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Γι αυτό θα παρακαλούσα να μην επικρατήσει καμία απογοήτευση από την μονοτονία των ατομικών προπονήσεων και να μην είμαστε από αυτούς που θα έχουμε ξανά προβλήματα αντοχών και τραυματισμών εξ αιτιας αυτών. Καλή υπομονή και ψυχικές αντοχές σε κάθε οικογένεια.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top