Γ. Σιαμέτης: Βρισκόμασταν σε εξαιρετική κατάσταση

Ο Αίας ήταν η ομάδα που έκανε τη καλύτερη εκκίνηση στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, καθώς ξεκίνησε με νικηφόρα αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ έκανε τη καλύτερη εκκίνηση στην ιστορία του συλλόγου. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σιαμέτης, μιλά στο Localsports.gr για τη διακοπή του πρωταθλήματος, τις συνέπειες που φέρνει στην ομάδα, καθώς και για άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Αναλυτικά:

Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη κατασταση που καλουμαστε να αντιμετωπίσουμε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες. Η ζημιά είναι τεράστια όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι καθώς βρισκόμασταν σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου και όλος ο ετήσιος προγραμματισμός μας είχε γίνει για να φτάσουμε στο μέγιστο σημείο της απόδοσης εδώ και λίγες εβδομάδες, ενώ τώρα βρισκόμασταν στο σημείο που προσπαθούσαμε να τη διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο για τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Είχαμε μπροστά μας συνεχόμενα ντέρμπι, βρισκόμασταν σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατασταση έχοντας κάνει την καλύτερη εκκίνηση στην ιστορία του Αίαντα σε επίπεδο Α ΕΠΣΘ . Δυστυχώς μεγάλο μέρος του προγραμματισμού μας πάει χαμένο και το χειρότερο είναι πως στην πραγματικότητα δε γνωρίζουμε την ημερομηνία επιστροφής , ώστε όσο είναι δυνατόν να προσαρμοσουμε τις ατομικές προπονήσεις ώστε να γίνει η λιγότερη δυνατή ζημιά. Σίγουρα για όλες τις ομάδες ισχύει το ίδιο

Και όταν γίνει η επανεκκίνηση θα είμαστε όλοι στο ίδιο  σημείο. Τώρα αυτό βραχυπρόθεσμα φυσικά και αποτελεί μεγαλύτερο πρόβλημα για τις ομάδες που ήταν σε καλή κατάσταση , αλλά μακροπρόθεσμα θα λειτουργήσει ανασταλτικά το ίδιο για όλους… Σίγουρα μετά το δεύτερο λοκνταουν τίποτα δεν θα είναι το ίδιο γιατί αποκλείεται να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος προετοιμασίας των ομάδων μέσα στη σεζόν.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top