Ο Άγγελος Αργύρης στο Localsports εφ’ όλης της ύλης

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο Localsports.gr και στον Απόστολο Καρπαθάκη ο 27χρονος αμυντικός, Άγγελος Αργύρης, ο οποίος αγωνίζεται και πάλι στα γήπεδα της Γερμανίας.


Ο Άγγελος Αργύρης στη Βερντερ Βρέμης.

Ένας παίκτης, που οι περισσότεροι τον γνωρίζουν από τα χρόνια του στη Νίκη Βόλου, που αγωνίστηκε με αυτή σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες.

Για την Νίκη Βόλου, το εξωτερικό, την Ρέντεν και πολλά ακόμη! Αναλυτικά:

Για την αγάπη που έχει για την Νίκη Βόλου

Από μικρό παιδί ονειρευόμουν να αγωνιστώ στην ομάδα της Νίκης. Δεν θέλω να ακουστεί οπαδικό καθόλου, καθώς η δίκη μου γενιά μεγάλωσε παίζοντας ποδόσφαιρο στις γειτονιες της Νέας Ιωνιας όποτε είναι κάτι που ριζώνει μέσα σου, γερά στο πετσί σου σαν μικρόβιο. Αυτό από μόνο του γεννά πολλά συναισθήματα όποτε είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω πως ένιωσα περνώντας με την αγαπημένη μου ομάδα απ όλες τις εθνικές κατηγορίες.

Για το αν πιστεύει ότι έχει κλείσει ο κύκλος αυτός «ποδοσφαιρικά»

Η Νίκη είναι το σπίτι μου, δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για μένα. Και τώρα θέλω, και το καλοκαίρι ήθελα να μείνω και γενικά δεν υπάρχει άνθρωπος που να θέλει να ζει μακριά από το σπίτι του. Αν οι συγκυρίες βέβαια δεν το επιτρέπουν, η ζωή δεν σταματά, προχωράς παρακάτω αναζητώντας νέες εμπειρίες.

Για το τρόπο που αποχώρησε

Προφανώς και μου αφήνει μια πικρία. Στεναχωρέθηκα πολύ αλλά η ζωή συνεχίζεται. Δεν μπορείς το συναίσθημα να σε κρατάει πίσω. Άλλο το επαγγελματικό κι άλλο το συναισθηματικό κομμάτι.

Αν θα ήθελε να κλείσει τη καριέρα του στη Νίκη 

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Αργεί ακόμα το κλείσιμο. Θα δούμε ως τότε. Την υγεία μας να έχουμε και ποτε δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον.

Τι τον έκανε να αποφασίσει να «φύγει» στο εξωτερικό 

Στην αρχή πήρα αυτή την απόφαση καθώς ήθελα να αποκτήσω καινούριες ποδοσφαιρικές εμπειρίες και διαφορετική αντίληψη από την Ελληνική . Μεγάλο ρόλο επίσης έπαιξε το ασταθές ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Ελλάδας και γενικότερα η όλη κατάσταση της χώρας μας.

Η διαφορά του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα με της Γερμανίας 

Είναι καθαρά θέμα νοοτροπιας γενικότερα. Υπάρχει οργάνωση. Κάτι που λείπει από την χώρα μας ακόμα και από ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Επίσης, η ασφάλεια που νιώθεις και οι υποδομές που σου προφέρουν. Αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις. Είναι άγνωστο για εμάς. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχουμε μείνει πολλά χρόνια πίσω σε όλους τους τομείς. Μπορούμε να μιλάμε ώρες γι αυτό το θέμα.

Για την φετινή προσπάθεια με την Ρέντεν

Η πανδημία έχει επηρεάσει γενικά τον χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι μια δύσκολη χρόνια, ευτυχώς δεν έχουμε πολλές αναβολές και έχουμε ρυθμό . Τώρα βέβαια έχουμε σταματήσει 1 μήνα όπως συμβαίνει κάθε χρόνο στα γερμανικά πρωταθλήματα.

Είμαστε μια καινούργια ομάδα και κάνουμε ωραία προσπάθεια. Πολλοί νέοι παίκτες που δεθήκαμε γρήγορα μεταξύ μας.

Για τους προσωπικούς στόχους 

Κάθε μέρα που περνάει προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος σαν άνθρωπος πρώτα και μετά σαν αθλητής. Προσπαθώ να ανταγωνίζομαι τον ίδιο μου τον εαυτό κάθε μέρα πράγμα που μου δίνει κίνητρο να προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Πάντα ο χειρότερος αντίπαλος είναι ο κακός σου εαυτός.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top