ΓΣΑ: Ενεργοποιεί ταλέντο του, παίρνει στόπερ και επιθετικό

Ο ΓΣΑ είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ αν σκεφτεί κανείς το πως ξεκίνησε το καλοκαίρι αυτή η προσπάθεια.

Η ομάδα του Κώστα Ρεππου, όντας μέσα στη τετράδα και ως φαβορί για να μείνει στη τετράδα και να βρεθεί στα playoffs (αν φυσικά το επιτρέψει η κατάσταση του κορονοϊού) αναζητεί τις κατάλληλες επιλογές στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα έτσι ώστε να παρουσιαστεί ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Όπως αναφέρουν οι πηγες του Localsports η ομάδα του Αλμυρού, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με αμυντικό ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα γειτονικής περιοχής και αναμένεται να βοηθήσει πολύ στην άμυνα.

Επίσης, μεταγραφή πρέπει να θεωρείται ο Αλέξανδρος Οικονόμου ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΓΣΑ το καλοκαίρι ωστόσο ερχόμενος από την Αγία Άννα, ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στην πρώτη προπόνηση της νέας του ομάδας και έμεινε εκτός.

Στο υπάρχων ροστερ του ΓΣΑ, θα προστεθεί και ένας παίκτης από τα σπλάχνα του συλλόγου, καθώς θα ενεργοποιηθεί το δελτίο του 17χρονου μόλις ποδοσφαιριστή Χρήστου Ντοντα.

Τέλος, οι κυανόλευκοι κινούνται και για παίκτη που αγωνίζεται στις θέσεις της επίθεσης.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top