Νίκη ουσίας ο Πύρασος – τον άγχωσε ο Τοξότης

Νίκη που τον κρατά με ασφάλεια στη κορυφή πήρε ο Πύρασος κερδίζοντας με το εύθραυστο 1-0 τον αξιόμαχο Τοξότη.

Ο Πύρασος έχασε καλή στιγμή στο 2’ με τον Παπαδόπουλο να αστοχεί από τα αριστερά. Στο 4’ απείλησε με Σιγαλάκο ο Τοξότης, με το σουτ να περνά εκτός. Στο 17’ Κατής με πλασέ υποχρέωση σε μπλοκάρισμα τον Μπράνο. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Πύρασος ζήτησε πέναλτι για χέρι του Κωνσταντάκου όμως το ματς συνεχίστηκε και οι ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στο 54’ ο Οικονόμου σκόραρε ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσαιντ. Δυο λεπτά αργότερα ο Ζάχος σούταρε πάνω από την εστία. Στο 60’ ο Ροτζεριο γέμισε από μακριά, ο Αραπίτσας «κέρδισε» το πέναλτι, το οποίο το εκτέλεσε εύστοχα ο Οικονόμου που άνοιξε το σκορ για το Πύρασο. Ο Τοξότης απείλησε ξανά στα τελευταία λεπτά, στα οποία κέρδισε και αρκετές στατικές φάσεις, χωρίς όμως να τις αξιοποιεί για κάποιο τέρμα.

Πύρασος: Κεφαλάς, Μπόλης (57′ Ροτζέριο), Παπαδόπουλος, Ρακής, Μιχόπουλος, Αγιασιώτης, Κατής (69′ Ζενούνης), Αραπίτσας (88′ Γκαραβέλας), Οικονόμου, Ζάχος, Νίνος (57′ Καραγιώργος).
Τοξότης: Μπράνος, Παναγιώτου, Χλωρός (75′ Γερακινής), Νταγκούλης, Ιωάννου, Σκλαπάνης, Σιγαλάκος, Μάστορας (87′ Γιωτόπουλος), Δενελάβας, Κωνσταντάκος, Μπραχόλι.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top