Διεύρυνε το σερί η Αγία Άννα

Ακόμη μια νίκη πανηγύρισε η Αγία Άννα, κερδίζοντας ξανά τον Αίαντα με 2-1 στο Βασδεκειο και παρέμεινε στο κυνήγι πίσω από το Πύρασο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά στην αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 4’ έπιασαν στον «ύπνο» την άμυνα του Αίαντα, όταν ο Τσιουρελης εκτέλεσε με πάσα το κόρνερ και ο Παπαδημητρίου με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ στέλνοντας τη μπαλα στην απέναντι γωνία.

Μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι ερυθρόλευκοι με τον Τσελεπή που βρέθηκε απέναντι στον Χαλατση, αλλά παρά το σωστό δυνατό πλασέ ο έμπειρος τερματοφύλακας απέκρουσε. Στο 64’ ο Σέττος δέχθηκε ωραία μακρινή μπαλιά, έτρεξε και έδωσε ασίστ πάρε βάλε στον Παπαδημητρίου που με δεύτερο προσωπικό τέρμα έγραψε το 2-0.

Παρά το δεύτερο τέρμα όμως, ο Αίας βρήκε απάντηση, και στο 69’ ήρθε η άμεση μείωση σε 2-1. Μετά από κόρνερ, η μπαλα «κόλλησε» στη περιοχή και ο Χριστέλλος με προβολή έκανε το 2-1.

Στο 84’ ο Μπιρτσάι, σέντραρε και η μπαλα κόντραρε, αλλάζοντας πορεία και χτύπησε στο δοκάρι. Ο Αίας έχασε και ευκαιρία με τον Κατσιαβρια στο 93’ που πέρασε αουτ.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top