Με Μπράνο κάτω από τα δοκάρια ο Τοξότης

Με το φύλακα άγγελο της εστίας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020, Νίκο Μπράνο ήρθε σε συμφωνία ο Τοξότης που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΘ.

Όπως σας ενημέρωσε έγκαιρα το localsports.gr ο Νίκος Μπράνος αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα της Δήμητρας και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι δύο πλευρές λοιπόν τα βρήκαν σε όλα τα θέματα και πλέον ο 27χρονος πορτιερο θα υπερασπίζεται από τη νέα χρόνια την εστία της νεοφώτιστης αλλά και ιστορικής ομάδας του Τοξότη.

Επίσης, να σημειώσουμε πως το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Τοξότη είναι απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Τμήματος Επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού στη Κομοτηνή με ειδικότητα ποδοσφαίρου.

Επίσης, έχει αγωνιστεί στην Αγία Παρασκευή όπου κατέκτησε και πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ.Θ, Κ20 Πανθρακικού, Ορφέα Ξυλαγανής, Μέγας Αλέξανδρος Ιασμου (κατέκτησε πρωτάθλημα, κύπελλο και κατέγραψε 5 συμμετοχές σε αγώνες μπαράζ Γ’ εθνικής), Ολυμπιακό Αμπελιάς (ένα πρωτάθλημα), Πύρασος, Θησέας (ένα πρωτάθλημα) και Δήμητρα Ευξεινούπολης.

Ο Νίκος Μπράνος λίγο μετά την μεταγραφή δήλωσε στο localsports.gr:

Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που συμφώνησα με την ομάδα του Τοξότη στην επιστροφή του στην Α’ Ε.Π.Σ.Θ.

Ο Τοξότης είναι ένα ιστορικό σωματείο και αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη κατηγορία, χαίρομαι πολύ που θα βοηθήσω στην επιστροφή του μετά από αρκετά χρόνια.

Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη πρώην ομάδα μου τη Δήμητρα για την άψογη συνεργασία που είχαμε τη περασμένη χρονιά>>.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top