Λήξη καλοκαιρινού καμπ της ΑΕ 2002

❗Δελτίο Τύπου 2nd ⚽️FOOTBALL ?SUMMER ?‍♂️CAMP 2019 ?A.E. ⚪2002?❗

“Με χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τη λήξη του 2ου Ποδοσφαιρικού Καλοκαιρινού Camp της Α.Ε. 2002 ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ που πραγματοποιήθηκε το 4ήμερο ?1-4 Ιουλίου στα Καλά Νερά και στο Δημοτικό Γήπεδο και στέφθηκε με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.?

Στο Camp έλαβαν μέρος 22 παιδιά 8-12 ετών από όλο το Νομό και από πολλές διαφορετικές Ακαδημίες Ποδοσφαίρου.

Το Camp απέκτησε Διεθνή χαρακτήρα καθώς συμμετείχε και παιδάκι 8 ετών από το ??Novi Sad της Σερβίας.

?Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά και τους ΓΟΝΕΙΣ τους που συμμετείχαν, τους συνεργάτες Κ.Φ.Α. και Προπονητές Ποδοσφαίρου ⚽️Τζοβάρα Αντώνιο , Καλαιτζίδη Χρήστο & Μπράνο Νικόλαο, έναν εκ των αρχηγών της ομάδας Σφέτσιο Ευστάθιο & τον Dr. Ζήση Παπανικολάου(Ph.D.) Επιστημονικό Συνεργάτη του Camp.

Επιπρόσθετα θα θέλαμε ένα ξεχωριστό χειροκρότημα στους Συνεργάτες που έκαναν τις Διαλέξεις στα παιδιά, Δεληγιάννη Νάντια(Διατροφολόγος),? Χατζή Βάσω(Ψυχολόγος),? Παπαμαργαρίτη Απόστολο(Rescuer-Εκπαιδευτής Πρώτων Βοηθειών) ?& την Εταιρεία BUBBLEBALLS που μας έκανε τη τιμή να παρευρίσκεται την τελευταία ημέρα ,για πρώτη φορά στο Νομό καλεσμένη από Σύλλογο, γεμίζοντας τα παιδιά με χαμόγελα.?

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους ❕ΧΟΡΗΓΟΥΣ❕ μας που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του ΟΝΕΙΡΟΥ και φυσικά το Δήμο Νοτίου Πηλίου.❗

Τα παιδιά έπαιξαν την 1η ημέρα Survivor & εκπαιδεύτηκαν στην Τεχνική Ποδοσφαίρου, έκαναν Διάλεξη για το παιδικό Ποδόσφαιρο από τον Dr. Ζήση Παπανικολάου & στο τέλος Διπλό παιχνίδι και διαγωνισμούς? ευστοχίας Μπάσκετ. ?

Την 2η ημέρα έπαιξαν Survivor και εκπαιδεύτηκαν στη Σέντρα. Στη συνέχεια, έκαναν Διάλεξη Πρώτων Βοηθειών και απέκτησαν Δίπλωμα Μικρού Διασώστη και έπαιξαν Διπλό παιχνίδι.

Την 3η ημέρα έπαιξαν Survivor και εκπαιδεύτηκαν στη Κεφαλιά. Στη συνέχεια έκαναν Διάλεξη για τη Διατροφή και έπαιξαν Νερομαχίες?‍♂️ και Τσουβαλοδρομίες.

Την 4η ημέρα εφήρμοσαν Πρόγραμμα Πρόληψης Τραυματισμών και έπαιξαν Survivor και BUBBLEBALLS?. Στη συνέχεια έγινε Τελετή Λήξης με Απονομές? Μεταλλίων προσφορά του Dr. Ζήση Παπανικολάου ?και ατομικού φακέλου με έντυπο υλικό διαλέξεων και διπλώματος. Τέλος, έγινε μια Διάλεξη για Προπόνηση Νοημοσύνης με παιχνίδια. Κάθε ημέρα τα παιδιά γευμάτιζαν σε διαφορετικό εστιατόριο της παραλίας Καλών Νερών”?

Με τιμή το Δ.Σ. και Οι Διοργανωτές?

  1. ?Ραντεβού του Χρόνου!?

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top