Κέρδισε Πύρασο και άγχος ο Σαρακηνός με 3-0

Ο Σαρακηνός κατάφερε να πάρει τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι στο Πύρασο με αποτέλεσμα 3-0.

Ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες με το σκορ να παραμένει στο μηδέν μέχρι την ανάπαυλα χωρίς μεγάλες χαμένες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Στην επανάληψη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σαρακηνός κατάφερε να κερδίσει πέναλτι, το οποίο ο Κώστας Φλίγκος εκτέλεσε εύστοχα για να ανοίξει το σκορ σε 1-0 στο 54′. Το 2-0 ήρθε στο 75′ όταν ο Τσιουρής πλάσαρε σωστά μετά από κόρνερ, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στη τελευταία φάση ο Τζίκας με φάουλ λίγο έξω από τη περιοχή.

Παράπονα από τη πλευρά του Πυράσου προς το πρόσωπο του Κώστα Φλίγκου που όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ομάδας της Αγχιάλου, ο έμπειρος επιθετικός προκαλούσε παίκτες και κόσμο.

Σαρακηνός: Ν. Φλίγκος, Γιοβάνης, Λαμπρονίδης, Μαυρίδης (81′ Τσουκαλάς), Μοράλερς, Χάνος, Μαστακούλης (55′ Τζίκας), Παλαμιώτης (91′ Τσίγκας), Κ. Φλίγκος, Κωνσταντάκος (71′ Καλαμάτας), Τσιουρής.
Πύρασος: Λανάι, Γ. Τσάμης, Κόκκαλης, Σταντσούρης, Αντωνιάδης, Αναστασίου, Γάτος, Κερατίδης (75′ Γκαραβέλας), Κωστούλας (73′ Αποστόλου), Καραφώτης (51′ Βέτσικας), Παπαδογεώργος (69′ Δ. Καραδήμας).

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top