Κέρδισε Αγία Παρασκευή με γκολ της χρονιάς ο Σαρακηνός

Το εμπόδιο και της Αγίας Παρασκευής ξεπέρασε η ομάδα του Σαρακηνού την οποία κέρδισε στο Βασδέκειο με σκορ 2-1.

Μετά και από αυτή τη νίκη η ομάδα του Σαρακηνού συνέχισε το αήττητο νικηφόρο σερί και έφτασε στους 24 βαθμούς. Πλέον, καλείται να αγωνιστεί στην έδρα της Δήμητρας έχοντας μια δύσκολη αποστολή, αλλά με ένα καλό βαθμολογικό προβάδισμα.

Όσο αφορά το παιχνίδι, το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Φλίγκος με εκτέλεση φάουλ στο 8ο λεπτό κάνοντας το 1-0, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Μαυροζούμης έφερε το παιχνίδι στα ίσια για το 1-1 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν με σκοπό να πάρουν περισσότερες πρωτοβουλίες με στόχο να πετύχουν και άλλο τέρμα το οποίο θα τους έφτανε στη νίκη. Ο Σαρακηνός είχε τη κατοχή, ενώ είχε καλές ευκαιρίες σε κόρνερ του Αντωνίου, φάουλ του Μαυρίδη το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 68′ ο Μαστακούλης είχε μια τρομερή έμπνευση όταν η μπάλα ήταν στον αέρα, επιχείρησε ανάποδο ψαλίδι στέλνοντας τη μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα για να γράψει το 2-1 σηκώνοντας έξαλλους πανηγυρισμούς. Η Αγία Παρασκευή είχε δύο καλές στιγμές στα τελευταία λεπτά για να ισοφαρίσει, χωρίς όμως να τα καταφέρει, με το Σαρακηνό να παίρνει αυτούς τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να συνεχίζει αήττητος.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top