Ισόπαλο φιλικό τεστ για Ακρόπολη και Πύρασο

Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Σέσκλου, η τοπική ομάδα της Ακρόπολης φιλοξένησε αυτή του Πυράσου για ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Το τελικό σκορ της αναμέτρησης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0 καθώς καμία ομάδα δε κατάφερε να βρει το δρόμο προς την αντίπαλη εστία.

Να σημειώσουμε πως και οι δύο ομάδες πήραν άριστα από τους προπονητές τους για τα αμυντικά τους καθήκοντα καθώς κράτησαν ανέπαφη την εστία τους.

Λίγες μέρες νωρίτερα σε φιλικό που έδωσε η Ακρόπολη και πάλι στην έδρα της, κέρδισε με 4-3 τον Τοξότη.

Από την άλλη πλευρά, η νεανική ομάδα της Νέας Αγχιάλου αγωνίστηκε πριν λίγες ημέρες στην Ευξεινούπολη με τη τοπική Δήμητρα, εκεί όπου ηττήθηκε με 2-0 αλλά και πάλι βγήκαν καλά συμπεράσματα.

Οι δύο ομάδες συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους σε καλούς ρυθμούς καθώς θέλουν να φανούν ανταγωνιστικές και η κάθε ομάδα με το δικό της στόχο.

Απέκτησε Φουρκιώτη η Ακρόπολη

Τον νεαρό επιθετικό Μάριο Φουρκιώτη απέκτησε η ομάδα της Ακρόπολης που αναμένεται να πάρει αρκετές συμμετοχές στην φετινή χρονιά και να βοηθήσει στην επιθετική γραμμή του Κώστα Παπαστεργίου.

Ο 18χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Διμηνίου, Σαρακηνό, Νέοι Αθλητές Νίκης, Κ-17 και Κ-20 ΑΕΛ, ενώ πέρυσι το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε με την φανέλα του Θησέα Αγριάς.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top