Άνοδος ΑΕ 2002 στην Α’ κατηγορία

Όπως όλα δείχνουν η ομάδα των Καλών Νερών θα αγωνίζεται στην μεγάλη τοπική κατηγορία την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Σύμφωνα με πληροφορίες του Localsports.gr η κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τη προσεχή Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου θα συμπεριλαμβάνει και την ΑΕ 2002 στις ομάδες της Α’ κατηγορίας.

Σιαμέτης: <<Στόχος η καλή πορεία και όχι η παραμονή>>

Το Localsports.gr ήρθε σε επικοινωνία με το προπονητή της ομάδας με τον έμπειρο προπονητή να δηλώνει πως προσωπικός του στόχος αλλά και της ομάδας είναι η ομάδα να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία και όχι να παλέψει απλά για τη παραμονή της στην Α’ Ε.Π.Σ.Θ. Επίσης, το στόχο και τις ιδέες του, τις έχει μεταφέρει στη διοίκηση της ομάδας και πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης Θεσσαλίας.

Διέλυσε την Αγία Παρασκευή σε φιλικό με 5-1

Σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Καλών Νερών η ομάδα του Στέργιου Σιαμέτη <<διέλυσε>> την ομάδα της Αγίας Παρασκευής με σκορ 5-1. Η ομάδα ήταν καταιγιστική στην επίθεση και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα. Έτσι, η ΑΕ 2002 βρήκε τέρμα με τον Γαλάνη, τον Κόρδα και τον Βέρντοβα, ενώ πέτυχε δύο τέρματα ο Πολυχρόνου.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top