Η Δήμητρα επέστρεψε, 1-5 τον Αίαντα

Μαγική η εμφάνιση της Δήμητρας στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Αίαντας, το οποίο είχε πράσινο νικητή και με ένα ευρύ σκορ 1-5 η Δήμητρα δείχνει ότι παρά τα προβλήματα που της εμφανίστηκαν είναι εδώ.

Οι <<πράσινοι>> του Μιχάλη Ανδρωνά άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό, με τον Κλουκουτάρα, μετά από ωραίο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στο 13′ ο Αραπίτσας είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι. Η Δήμητρα συνέχισε να πατά καλύτερα στο βαρύ αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας σε νέο τέρμα με τον Κρανά στο 28′ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σταμάτη Καρρά. Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 55′ και πάλι ο Κρανάς πέτυχε το 0-3 με πλασέ, έπειτα από ασίστ του Φαράντου. Ο Αίας είχε άμεση απάντηση και μείωσε σε 1-3 με τον Αραπίτσα στο 59′. Λίγα λεπτά αργότερα ο Κρανάς σημείωσε το τρίτο του προσωπικό τέρμα για το 1-4 μετά από όμορφη πάσα του Α.Αραπίτσα. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Μπιρμπίλης όταν σούταρε περίπου από τα 40 μέτρα και διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Αίας: Χαλάτσης, Πλαβός, Μιχόπουλος, Ε.Ξηροκώστας, Μακανίκας, Γ. Ξηροκώστας, (46′ Κ.Κατσαβριάς), Χειλάς, Δημητρίου, Θ.Κατσαβριάς, Αραπίτσας (68′ Κωστούλας), Γκάμπας.

Δήμητρα: Τσιλίγκος, Φαράντος, Χονδρογιάννης (83′ Ζαντιώτης), Τσιάτσιος, Στεφανής, Θωμαίδης, Κρανάς (80′ Μπασαγιάννης), Καρράς, Αραπίτσας (74′ Παυλίδης), Τετριμίδας (65′ Μπιρμπίλης), Κλουκουτάρας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top