Για το ταξίδι της επιστροφής ο Ρήγας Φεραίος (photos)

Αγιασμό και πρώτη προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα ο Ρήγας Φεραίος στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου, με στόχο και σκοπό να επιστρέφει εκεί που ανήκει η ιστορική ομάδα του Ρήγα Φεραίου.

Δεκαεννέα ποδοσφαιριστές το υπάρχων ρόστερ της Βελεστινιώτικης ομάδας τους οποίους θα έχει στη διάθεσή του ο έμπειρος τεχνικός Κώστας Σταματίου. Πιο αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που ανανεώσαν και παρευρέθηκαν στη πρώτη είναι οι Ράπτης, Μπακάλης, Μπομπότης, Σουγκάρης, Σέττος, Χότζα και Νασιακόπουλος. Στο απουσιολόγιο του τεχνικού γράφτηκαν οι Γάρος, Αραμπατζής, Καψιώτης και Μιχολίτσης. Επίσης, το παρών έδωσαν, οι νεοαποκτηθέντες Ιωάννου, Ρουκάς, αδέρφια Καλαιτζίδη, Ζατσάι, ενώ και οι ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν στην ομάδα Κουσκουρίδας και Γουτούλης.

Δημήτρης Σέττος: <<Να τερματίσουμε πρώτοι>>

Ο υψηλόσωμος επιθετικός Δημήτρης Σέττος μίλησε αποκλειστικά στο Localsports.gr

Αναλυτικά:

Εύχομαι καταρχήν καλή χρόνια με υγεία σε όλες τις ομάδες. Φέτος γίνεται μια νέα προσπάθεια στον Ρήγα έτσι ώστε η ομάδα να διεκδικήσει εκ νέου την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Χτίζεται μια νέα ομάδα με παλιά και νέα πρόσωπα η οποία θα πρέπει να δέσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί ο χρόνος είναι περιορισμένος! Εύχομαι να πάνε όλα καλά για την ομάδα του Ρήγα και στο τέλος να τερματίσουμε πρώτοι!

Δείτε τις φωτογραφίες από τη πρώτη του Ρήγα Φεραίου

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top