Έναρξη για Μακρινίτσα με αισιοδοξία (photos)

Τη πρώτη προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα 19/8 στο γήπεδο Μακρινίτσας η τοπική και ομώνυμη ομάδα η οποία θα αγωνίζεται στη Β’ Ε.Π.Σ.Θ. την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Κώστας Ρέππος, ο οποίος θα είναι για ακόμη μια χρονιά στο πάγκο της ομάδας και στη τεχνική ηγεσία, ήταν στην ευχάριστη θέση σήμερα να έχει 25 ποδοσφαιριστές διαθέσιμους για τη πρώτη του συγκέντρωση, ενώ υπήρχαν και τρεις ποδοσφαιριστές στο απουσιολόγου του έμπειρου τεχνικού.

Επίσης, αξιοσημείωτο για ακόμη μια χρονιά ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, ο οποίος βρίσκεται σε άκρως εξαιρετική κατάσταση, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες του Localsports.gr

Μεταγραφικό

Η ομάδα της Μακρινίτσας πρόσθεσε στο υπάρχων ρόστερ, τον φοιτητή Γιώργο Τσιαγιανίδη ο οποίος αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα.

Το σύνολο του Κώστα Ρέππου θα κινηθεί για αρκετές προσθήκες, οι οποίες θα προκαλέσουν αίσθηση για την αγωνιστική τους απόδοση χάρη στο ταλέντο τους, και όχι χάρη στο όνομά τους σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή. Η ομάδα ψάχνει για ταλέντα στα οποία θα δείξει εμπιστοσύνη και θα δώσει χρόνο συμμετοχής, ενώ ο στόχος που έχει θέσει η ομάδα είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Η πρώτη συγκέντρωση μέσα από φωτογραφίες

 

 

 

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Ρέππος, με τα μέλη της διοίκησης.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top