Όσα έγιναν στην 4η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ

Ολοκληρώθηκε, χτες Κυριακή η τέταρτη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ με το Σαρακηνό να είναι η μόνη ομάδα που έχει το απόλυτο των νικών.

Ας δούμε αναλυτικά όσα έγιναν αυτό το Σαββατοκύριακο:

Σαρακηνός – ΑΕ 2002 4-1

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα του Σαρακηνού και συνέχισε το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα. Η ΑΕ 2002 προηγήθηκε στο σκορ με όμορφο τέρμα του Στουμποβίκου στο 27′ και έκανε το 0-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, ο Τζίκας ανέλαβε δράση και με δύο προσωπικά τέρματα ανέτρεψε το παιχνίδι για την ομάδα του στο 48 με κεφαλιά ψαράκι και στο 60′ μετά από έξυπνη ασίστ του Φλίγκου ήρθε το 2-1. Στο 70′ ο Φλίγκος εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι και έκανε το 3-1, ενώ ο Τσιουρής στο 79′ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από κόρνερ του Τζίκα.

Αγία Παρασκευή – Τοξότης 0-3

Μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Τοξότη και έτσι ήρθε η πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με 0-3 επί της Αγίας Παρασκευής. Στο 24′ ο Λ. Δενελάβας με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μάστορας έκανε το 0-2 μετά από κόρνερ του Σκλαπάνη, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Λ. Δενελάβας με εντυπωσιακό τακουνάκι.

Πύρασος – Ρήγας Φεραίος 0-3

Επανήλθε σε νίκες η ομάδα του Βελεστίνου καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο του Πυράσου και έφυγε με τη νίκη με σκορ 0-3. Συγκεκριμένα, ο Ιωάννου με ανάποδο ψαλίδι άνοιξε το σκορ για το 0-1 στο 50′, ενώ στο 64′ ήρθε το 0-2 από τον Γουτούλη. Τέλος, στο 77′ ο Αραμπατζής κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σέττος για να διαμορφώσει το τελικό 0-3.

Δήμητρα – Σκιάθος 9-0

Τεράστια σε σκορ νίκη πέτυχε η ομάδα της Δήμητρας απέναντι στη Σκιάθο την οποία κέρδισε με 9-0. Για τους γηπεδούχους, τα τέσσερα τέρματα πέτυχε ο Κλουκουτάρας, ενώ το σκορ άνοιξε στο 11′ ο Θωμαίδης με κεφαλιά, το 2-0 ο Κλουκουτάρας με σουτ, ενώ το 3-0 ο Σταμάτης Καρράς. Στο 32′ ο Θωμαίδης με πέναλτι το 4-0, ενώ και πάλι ο Κλουκουτάρας στο 40′ έγραψε το 5-0. Ο Τιμπλαλέξης έκανε το 6-0 στο 48′ ενώ στο 51′ και στο 63′ ο Κλουκουτάρας πέτυχε ακόμη δυο τέρματα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 72′ ο Στεφανής για να κάνει το 9-0.

Αίας – Ακρόπολη 2-1

Δυνατό και όμορφο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στη Σούρπη, ανάμεσα στο τοπικό Αίαντα και στην Ακρόπολη. Η ομάδα του Σέσκλου άνοιξε το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Φουρκιώτη στο 41′ κάνοντας το 0-1. Στην επανάληψη, ο Αραπίτσας με δύο δικά του τέρματα στο 60′ και στο 79′ γύρισε το παιχνίδι υπέρ της ομάδας του, σταματώντας έτσι το απόλυτο νικών που είχε δημιουργήσει η ομάδα της Ακρόπολης.

Δάφνη – Αγία Άννα 2-4 

Σημαντικό διπλό πήρε η Αγία Άννα από το Διμήνι, εκεί όπου φιλοξενήθηκε από την Δάφνη με 2-4. Στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Σκοπός για το 0-1 για να έρθει η γρήγορη απάντηση από τον Καρακίτσιος στο 8′ για το 1-1. Στο 32′ ο Μπασδάνης έκανε το 1-2, ενώ ο Τζοβάρας έκανε το 1-3, ενώ ο Ζαρίφης έκανε το  1-4 στο 83′. Η Δάφνη μείωσε στο 88′ και πάλι με το Καρακίτσιο και διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Ιάσων Α.Μ. – Πρωτεσίλαος 0-1

Μεγάλο διπλό πέτυχε ο Πρωτεσίλαος απέναντι στον Ιάσων Άλλης Μεριάς με 0-1. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 84′ ο Παναγιώτου το οποίο αποδείχτηκε αρκετό για να χωρίσει τις δύο ομάδες.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top