Όσα έγιναν στην Α’ ΕΠΣΘ

Ακρόπολη – Σαρακηνός 1-2

Ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής πραγματοποιήθηκε στο Σέσκλο το Σάββατο, όπου έφυγε νικητής ο Σαρακηνός με σκορ 1-2 και έκανε το πέντε στα πέντε. Στο 3ο μόλις λεπτό ο Φλίγκος εκτέλεσε φάουλ με την αντίπαλη άμυνα να παγώνει και ο Τσιουρής από κοντά να ανοίγει το σκορ γρήγορα για τους φιλοξενούμενους. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Τζίκας κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Φλίγκος στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, με το Καλαμάτα στην επαναφορά να γράφει το 0-2. Λίγα λεπτά αργότερα ο Τσιουρής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο προσπαθώντας να κερδίσει πέναλτι. Στο 77΄ο Παγώνης μείωσε σε 1-2 με όμορφο τέρμα μετά από διώξιμο του Μοράλες και έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι πήρε φωτιά, με τον Φώτου να αποβάλλεται στο 81′, ενώ στη συνέχεια αποβλήθηκε ο Μαυρίδης για το Σαρακηνό και ο Πασσιάς για την Ακρόπολη, με το σκορ να παραμένει έτσι μέχρι τη λήξη.

Αγία Άννα – Αίας Σούρπης 2-3

Μεγάλο διπλό πήρε ο Αίας στο Olimpico κερδίζοντας με ανατροπή την Αγία Άννα που έκανε τη πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Από ένα ημίχρονο για τη κάθε ομάδα, με τους γηπεδούχους να έχουν καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ άνοιξε το σκορ με τον Τζοβάρα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης για το 1-0. Στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου μέρους, ο Κατσιαβριάς έκανε το 1-1 και ισοφάρισε για την ομάδα του στέλνοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, ο Αίας είχε ιδανικό ξεκίνημα και μέχρι το 48′ βρέθηκε να προηγείται με 1-3 και να κάνει την ανατροπή με έξαλλους πανηγυρισμούς χάρη σε δύο όμορφα τέρματα του Χειλά. Στο 55′ ο Δημολιός μείωσε σε 2-3 για τους γηπεδούχους. Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης η Αγία Άννα κέρδισε πέναλτι, με τον Τζοβάρα να εκτελεί και τον Χαλάτση να αποκρούει και να γίνεται ο ήρωας του Αίαντα αλλά και του αγώνα χαρίζοντας έτσι τη σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Ρήγας Φεραίος – Δάφνη 6-1

Με ευρύ σκορ ο Ρήγας συνέτριψε την ομάδα του Άρη Γιαννούτσου και μείωσε και πάλι στο -2 από τη κορυφή. Ο Γάρος στο 5′ άνοιξε το σκορ για το 1-0, ενώ ο Αραμπατζής χατ τρικ μέχρι το ημίχρονο με τα τέρματα που πέτυχε στο 21′,34′ και 43′ ενώ στο 26′ είχε σκοράρει ο Σέττος. Στο 64′ ο Καρακίτσος μείωσε 5-1 ενώ το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Σέττος στο 82΄.

Τοξότης – Δήμητρα 3-2

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Τοξότης κερδίζοντας τη Δήμητρα με 3-2 κάνοντας τη δεύτερη ήττα εκτός έδρας. Οι παίκτες του Θανάση Χρυσοχού μπήκαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και στο 20′ ο Μάστορας άνοιξε το σκορ για να έρθει το 2-0 στο 42′ από το Λευτέρη Δενελάβα. Η άμεση απάντηση ήρθε στο 45+ με τον Βούλγαρη να κάνει το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Ο Καρράς έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 74′ κάνοντας το 2-2, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τοξότης πέτυχε το νικητήριο τέρμα με τον Δενελάβα να γράφει το τελικό 3-2.

Πύρασος – Αγία Παρασκευή 1-2

Σπουδαίο διπλό στις καθυστερήσεις για την Αγία Παρασκευή που έφυγε νικήτρια από το Αερινό. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Μαυροζούμης στο 27΄για να κάνει το 0-1, ενώ στο 65′ με έμμεσο φάουλ ο Κίτσος ισοφάρισε σε 1-1. Στο 94΄εκεί που η ισοπαλία έδειχνε να είναι το αποτέλεσμα του αγώνα, ο Μαυροζούμης χτύπησε και πάλι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, αφήνοντας το Πύρασο χωρίς βαθμό.

Σκιάθος – Ιάσων Α.Μ. 4-2 

Αξιοποίησε τη δική του έδρα η Σκιάθος και κέρδισε τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς με σκορ 4-2. Τρία τέρματα για τους Σκιαθίτες πέτυχε ο Νικολαίδης (24′,70′,90′). Στο 65′ ο Ιάσονας ισοφάρισε με τον Κουζιώκα. Ο Μανωλιός στο 75′ έκανε το 3-1 ενώ σε 3-2 μείωσε ο Κουκουτσέλος στο 80′, με το τελικό σκορ να διαμορφώνει ο Νικολαίδης στο 90′.

ΑΕ 2002 – Πρωτεσίλαος 2-1

Σημαντική νίκη με ανατροπή πέτυχε η ομάδα των Καλών Νερών με 2-1. Ο Νικογιάννης με κεφαλιά στο 26′ άνοιξε το σκορ. Ο Στουμποβίκος κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 43′ μετά από ασίστ του Βέρντοβα και να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 75′ ο Τερλεξής έκανε το 2-1 ανατρέποντας το ματς, χαρίζοντας έτσι το τρίποντο στην ομάδα του.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top